Kbrakbra Merhaba hanımlar, 15+5 haftalık hamileyim. Mide bulantısı sorununu ilk baştan bu yana yaşıyorum, bogazimda bir tıkanıklık var O beni mahvediyor. Varmi bunu yaşayıp çözüm bulanlar 🤔
Elmas234 Kbrakbra folik asit kulanıyormusun yada herhangi bi ilaç ben folik asit kulandığımda sanki sanki boğazımda biey var gibi oluyordu ilacı bıraktım geçti
Seymagms Kbrakbra benım de öyle oluyordu tiroitlerim düşük çıktı ondan oluyormuş ilaca başladık ihmal etme onu doktoruna sor tiroittense ihmal etmemek gerekiyor çnkü belki de senınkı başka bi sebeptendir ama benım ki tiroittenmiş
Cerenssn Kbrakbra benimde var canım sanki bogazimda sürekli bir balık kılçığı takılı gibi dahada geçmedi ama ben sigara içiyordum azaltim ondandir diye dusunuyorum
iremkync Kbrakbra benimde ilk haftalardan beri öyle şimdi doğurmak üzereyim hala geçmedi sırf boğazımdaki doluluk tıkanıklık yüzünden kusardım.dogurmadan da gecmiyormus gebelik alerjisi diyorlar buna çocuk çıkar çıkmaz bitiyormuş
Kbrakbra Elmas234 folik asit kullanıyorum 3. Kutuya başladık, balık yağı içerikli birşey. Ondan mi kaynaklı bilemiyrm🤷♀️
Kbrakbra iremkync oo o zaman önümüzde daha aylar var sabredicez mecbur , ama çalışırken çok zor oluyor işte sürekli mide bulantısı 🙄
iremkync Kbrakbra evet canım zor oluyor gerçekten Allah yardımcın olsun son aylarda azalıyor birazda olsa
Mororkide Kbrakbra yok gecmıyo o balgam gıbı bulantı bıttı ılk gunden berı bu tıkanıklık mahvedıyo cıksa rahatlıycamda cıkmıyo care bulamadım ben malesef