Koalina Hanımlar son aylarınızı nasıl geçiriyorsunuz ben son bir aydır çok halsizim bulantılar devam kramplar çatı ağrısı ☹️ev işlerinizi yapabiliyormusunuz yardımsız yada dışarı çıkabiliyormusunuz kısacası son aylarınızda hayatınızı nasıl geçiriyorsunuz 🙈
Seymaensar Koalina valla ben aksam bi eşime yemek yapmak dışında hiçbir iş yapamıyorum dısarı çok nadir çıkıyorm havalar malum üşütürüm diye şu son bir haftadır aksam üzeri kasıklarıma sancı giriyo birde gece uykusu yok bir türlü uyuyamıyorum heyecanmı stres mi ne anlamadım yani yuvarlanıp gidiyoruz şimdi 😀😀
Elif_2121 Koalina bende 34. Haftamdayim bulantı yaşamadım hiç bu hafta başladı normalmi acaba bilemedim bebisin kilosu Nasıl
EcrinveSelim Koalina bende 35 olucm cok zorlanyrm ev işlernde dısarı mecburiyetten cıkıyorm hiç gözüm kesmiyor
Baloglum93 Koalina ev işlerini yaparken zorlanıyorum bi saatte bitirdiğim evin işini şimdi iki üç güne böldüm yavaş yavaş yapıyorum çatı kemiklerim çok acıyo belim sırtım ama evi eğilerek silmeye çalışıyorum normal doğum için
ilooshhh valla bende 34 haftalıgım ve benimde agrılarım cogaliyo kasık agrısı bel agrısı yürürken sanki bebek çıkıcakmış gibi oluyo gece uykuları yok resmen şu son haftalar hemen geçsede kavuşsak bebeklerimize 🙏😓
Koalina Elif_2121 valla hamileliğimin başından beri yaşıyorum bulantı ve kusmayı Canım ☹️ Yarın gidicem nasipse kontrole 2 hafta önce 1930 gramdı
ilooshhh Seymaensar doktora gittim agrılardan sancı çıktı haftaya salı ravdevum var bakalım sonuçlar nasıl olucak 🤦🏼♀️
Koalina EcrinveSelim Aynen bende öyleyim yürüyüş yapmak lazım aslımda ama ben yataktan zor kalkıyorum😅
Koalina Baloglum93 bende de çok var bu durumlar vallahi, evet eğitimde ebe hanım demişti. Normal Doğum için yerleri yavaş yavaş silebilirsiniz diye
isimsizbebek Koalina ben çalışıyorum yorulmaya hakkım yok😂😂😂 ev işlerini tek yapamıyorum tabi eşim sağolsun yardım ediyor. Çabuk yoruluyorum ev işi yaparken. Bebek hareketleri iki gündür azaldı. Sizde nasıl
Koalina isimsizbebek maşallah çalışabiliyorsun ben az evde yorulayım ağlıcak duruma geliyorum🤰🏻Elhamdulillah güzel hareketlerde sıkıntı yok, kontrol gününüze var mı daha
Sevim_13 Koalina 35+5deyim bütün ev işlerimi zorda olsa yapıyorum hergün oğlumu okula götürüyorum getiriyorum yemeğimi yapıyorum hatta kayınvalidem yarın misafir ağırlıcak ona bile yardım ettim evimin temizliğine başladım doğuma hazırlık hergün bir oda çatı ağrılarım başladı bacaklarım birleştirip oturamıyoeum artık zaten oturmak ve yatmak başlı başına ızdırap bacak kramplarım var geceleri cok kötü kesiliyo sanki bacağım
Ilknur_emin Koalina 34+6 lavabo sıkıntısı yüzünden. Dışarı çıkmak istemiyorum ama çıkıyorum hava almaya pek uzun duramıyorum sadece çatı ağrısı halsizlik adet agrisina benzer ağrılarım oluyor ama çok şükür Zaman geçirmeye çalışıyoruz
Koalina Ilknur_emin valla burda Sibirya gibi olduğu için hava Almayada çıkamıyoruz yerler buz pateni gibi😅
Sevim_13 Koalina Amin canım ama demek istediğim günlük işlerime aynen devam ediyorum hamileyim çünkü hasta değilimki tabiki yorulduğumda yada yapamadığımda bırakıyorum ama onun haricinde devam
Ilknur_emin Koalina burası o yönden iyi canım soğuk ama kar değil yağmur var dışarı çıkmayınca da ruhum daralıyor acikcasi ondan çıkıyorum