Muallimannecik Oznurcevik bunu duyduğuma sevindimm maşallah diyelim o zaman kendimize bende merak ediyodum acaba bunlar nst de çıkar mı ki diye
Muallimannecik Deniz_Efe ne güzel kanalada girmiş bebek gerçekten göbeğinizle göğsünüz arasında beş parmak açıklık oluştu mu oluyo mu yani öyle bişey
Deniz_Efe Muallimannecik evet her gören doğum yakın göbeğin düşmüş diyor ama ilk çocuk bilemiyoruz ki
Muallimannecik Deniz_Efe bende o belirtiyi takip etmeye çalışıyorumda o yüzden sordum evet ilk olunca bilinmiyor gerçekten ağrıları bile tarif edemiyorum ki bende
Deniz_Efe Muallimannecik inşallah bizi 40. Haftaya kadar falan bekletmezler gerçekten şimdi hiç zaman geçmiyor
Menekseduru Damla0x hmmmm valla benim normal olamaz ki kuzuum ikinci olcak sezeryandı cnkü ilki o yüzden gün verdi bana
Baloglum93 Menekseduru evet canım onlar yalancı sancı vucudun doğum için hazırlanıyor merak etme bende 34 hafta dayım 30 lu haftalara girince başladı benimki
Muallimannecik Deniz_Efe inşallah ben eşimden de ayrı memleketteyim Doğum olacağı vakit gelecek yanımıza sağlıkla çok bekletmeden gelsinlerde
Deniz_Efe Muallimannecik allah yardımcın olsun çok zor ne olursa olsun insanın bir tek eşi anlıyor sağlıkla kucağına al bebişini
Nihal1991 Menekseduru açılman başlayabilir bendede aynı olay vardı yalancı sancı diye düşündümmdedim doktora doktor dedi artık yalancı sancı yok her anndogum başlaya bilir dedi nst çekil dakika tut bendede oluyor
Turkolog Menekseduru ben 36dayım bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyor bazen belimden vuruyor ama bir şey yok tabi :)
Buse-Tekin Menekseduru bende 37+0 oldum bugün aynı ağrılar bende de var normal olduğunu söylüyorlar. Benimde adet sancısı gibi belime ve bacaklarımada vuruyor ağrı.
gea Menekseduru 35+3teyim geçen gün ona benzer ama saatlerce geçmeyen ağrıyla hastaneye gittim idrarda iltihap varmış yatırdı o akşam serum ve antibiyotik verildi. Bu haftalarda bu ağrılar normal dedi doktorum
Htcglgnaksy Menekseduru arkadaşım aynı şikayetle doktoruna gitti bugün senin haftanda şuanda doğum yapmış bebeği kucağında 🤗 herkesin böyle olacak diye bişi yok tabi belki ylancı sancıdır
Elmiramm Menekseduru 36+6 benim bir aydır var yalancı sancılarım belim kasıklarım ağrısı beni benden aldı artı vajinamın ağrısından yürüyemiom bile 34de erken doğum atlattım bunlar gayet normalmiş yani kuzu