Habibee24 35 haftalık hamileyim sabahtan beri rahmim kasılıyordu az önce bulaşık yıkarken altımdan sıvı birşey aktı beze engel olamadım kokusuz birşey şeffaf su olabilir mi?
Ummuhumeyra Habibee24 idararın olsa anlardın canım büyük ihtimal suyun hemen gitmen lazım hastahane ye su gelip bittiği zaman 24 saat içerisinde doğum olması gerekiyor belki daha vardır suyun bi baksınlar
Habibee24 Busratm gittim de rahim ağzı kapalı dedi rahmim aşırı kasılıyor Bebek Doğum kanalına girdi büyük ihtimalle çok rahatsız oluyorum çünkü sıkıştırıyor beni
Oyku10- Habibee24 şudur büyük ihtimal sancınızın olmaması farketmiyor gidin belkide suni sancıyla doğum yapacaksınız
Habibee24 Oyku10- gittim fakat rahim ağzı kapalı dedi çocuk Doğum kanalına girmiş çünkü rahmimde aşırı baskı var canım yanıyor
Habibee24 Ummuhumeyra canım gittim su değil dedi rahim ağzı kapalı dedi çocuk büyükihtimalle Doğum kanalına girdi çünkü çok rahatsız ediyor baskı oluyor dayanamıyorum
Busratm Habibee24 Rahim ağzı kapalı olsa da şu gelebilir. Turnusol kağıdıyla su geliyor mu diye takip ettiler mi peki ?