heyeCANm Kizlar e bebekte indirim var biliyosunuzdur. Daha once urunlerini gormedim. Oldugum sehirde magazasida yok. Bedenleri konusunda fikriniz var mi. Kaliplari nasil acaba
Elifduyguk heyeCANm alisverisimi e bebekten yaptim ancak magazadaki musterilerle konusma imkanim oldu hep daha buyuk al kaliplar bi tik kucuk dedi ben de dogmamis cocuga buyuk buyuk kiyafetler aldim :) kucugun caresi yok ama buyuk olsa bilegini pacasini kiviririm diye dusundum 😀
Sltn94 heyeCANm e bebekte pek çok marka var canım kalıplar markaya göre değişiyor ama genelde tam kalıp
Tusubasa heyeCANm 0-3 ayla3-6 ay arasinda dikiş ve hafif boy uzunluğu farki var çok bi farki yok canim😇 ama kalite olarak ürünlerin kalitesi cok güzel 😇
duygusm heyeCANm Birisi e bebekten ne alırsan al bir beden büyük al, kalıpları küçük demişti. Annemle alışveriş yaptık oradan geçenlerde, ben zaten fazla yenidoğan almayacağım için 0-3, 0-6 aldım hep. Henüz kullanamadık tabii 😊
tiniminianne Canım genelde normal kalıp diyorlar bedenler için benimde ilk alısverişim oldu. Yenidoğan için çok almamaya 1 3 ay 3 6 ay falan almaya gayret gösterdim.
heyeCANm tiniminianne geldimi aldiklarin eline peki kucukmu nasil. Arkadasim hello bayb markasinin 3 ay tulumunu almis. Bebek 23 gunluk tam oluyo dedi kafam karisti. Bende yeni dogan bakiyodum hep
Bde Ben az önce bir postta e bebekte müslin örtülerde bir alana bir bedava varmış ama İnternet ten baktım göremedim bişey yazmıyor bileniniz var mı acaba
Sevincakarsu Bde ben bir alana bir bedava penye battaniye aldım çok güzeller ama muslin bezleri mağazada gidip baktım güzel değiller çok kırışık ve iplik iplik kumaşı güzel değil canim
Bbyshine Bde şubata kadar devam ediyorr bitmedi. 2 tane battaniye yada müslün at sepete kontrol et sonra iki tane değil bir tane fiyatının çıkması lazım öyle anlarsın canım
tiniminianne heyeCANm benimkiler geldi. Gözüme hep bi tık büyükmüş gibi geldi açıkçası ama annemler falan tM olur diyo. Ama tabi bebeğin kilosu vs de önemli o yüzden fazla bişey almamaya özen gösteriyorum. Kilolu mu olur nasılolur bilmiyorum. Annem abimi 2200 beni 2300 kardeşimi 1800 doğurmus o yüzden bekle diyor. Çünkü eşim 4.5 kilo doğmus ona benzerse direk 6 aylık tulumları giydiririz😂😂😂
Bsecill heyeCANm canım yenidoğan bakma, sanırım onlar 50 cö oluyormuş ben bir hanımdan duydum yenidoğan bişeyler almıştım 50 cm oluyor, bebeğim 52 cm doğdu dedi ya hiç giydirememiş en küçük alacağın ürün 0-3 olsun o da çok olmasın tabi
1kizannesi e bebegin citcitlisi falan hic esnenio kalip gibi kalio dikkat edin 3 ay diosa okdara kadar giyio misal 3 ayun gecince zor giyio gibi dusunun
Bde Zehramomm inşallah vardır gitmeden ararım mağazayı onca yolu boşa gitmemiş olurum 🙊🙊☺️☺️☺️ birde penye battaniyelere bakarım varsa o şekilde indirim kaçırmam
Busraae heyeCANm valla canım ben hep alıyorum kalıpları biraz karısık. 2 tane 6-9 ay tulum aldım biri digerinden küçük bende anlamadım