Sinemin 3406044 ben Aysu Yeşim tezcana gittim hiç memnun kalmadım ama herkes Hüseyin beyi övüyor eğer memnun kalırsan yazar mısın
3406044 Sinemin değiştirdim o hafta canım ulaş mi ne ona aldım asistanı baktı daha sonra Fatma Salih e aldım çok memnun kaldım çok ilgili inci hoca da öyle onlara almanı tavsiye ederim 🙂
Sinemin 3406044 teşekkür ederim canım ikili test sonucumu almaya gittikten sonra değiştircem doktorumu
Sinemin 3406044 doktorum hiç ilgilenmedi kan vermiştim 3 hafta önce sonra ikili taramaya çağırmışlardı o verdiğim kan sonucunu söylemeden ultrasona yatırdı baktı bebeğimi göstermedi bile sonrada kan vermeye gidebilirsin diyip gönderdi ilgisi sıfırdı o yüzden beğenmedim canım
Ryhnylmz Ben de emine çelene gidicem ya daha önce giden var mı merak ediyorum ? Bi de ult fotosu veriyolar mı orda
3406044 Sinemin anladım iyi yapıyorsun değiştirmekle dediğim gibi Fatma Salih gerçekten ilgili iyi bir dr ben memnun kaldım
Aycalyaa Hüseyin levent keskin alanında uzman iyi bir doktor baya dinliyo anlatıyo ben iki kez gittim fotoğrafını da aldim kalp atış fotoğrafını da bide necati beyin takibindeyim normalde ilk defa iki kez hüseyin beye gittim memnunum
Aycalyaa Sinemin erkekler daha vicdanlı oluyo bana göre daha kibar davraniyo daha anlayışlı oluyolar ama bayanda var tabi böyle önemli olan denk gelmek😊