Prensannesii38 Bır oglumuz olcak ısım olarak hala bulamadık ege ısmını begenıyorum eymen ege hosuma gıdıyor ama gorumcemın oglunun adı eymen aynı ısım olması hoş olmaz gıbı onerılere acıgım 😌 Ikıncı ısım ege olcak sekılde ısım onerır mısınız
Esraesrasoner Prensannesii38 aynı isim olmaz bide çok yakın akraba beraber buyuyecekler karışabilir aynı ortamda iken ege kendi başına da cok güzel ek olarakta hoş ama benim önerilerim Rüzgar ege Yağız ege Aras Atlas Ediz
Srpplt Prensannesii38 o kadar cok tercih edebileceginiz isim varken aynisi olmamali bence 😊 Ege tek basina cok guzel bir isim illa iki isim olsun derseniz Yigit Baran Kerem Ahmet Muhammed gibi isimlerde fikir olabilir 😊
Slnbsr Prensannesii38 yoo niye olmasın bence içine sindiyse koy. Ben takılmazdım yani aynı olmasına hatta benim görümcemin oğlunun adı taylan özgür benimki erkek olsaydı özgür koycaktım bak sen koyabilirsin öZgür bişe demem😀
Prensannesii38 Esraesrasoner esım nolcak dıyo olumlu bakıo farklı memleketteyiz esım asker onlarda baska yerdeler ama hos olmaz genede belkı onlar koysa ben razı olmazdım degıl mı
Esraesrasoner Prensannesii38 kesinlikleeee benim eltim seneler önce benim koyacağım ismi benden duydu kendi cocuguna koydu yeni evlidim ortada çocuk yoktu bendee ama kendi koydu inan saatlerce ağladım benim uzun zamandir hayalimizdi eşimle hala adını seslenince içim sızlar belki uzulebilir neden koydular diye sen daha guzel isimler bulabilirsin
Mervettas Esraesrasoner senin yerinde olsam onun inadına bende koyardım birsey dediği zamanda o isim benim yıllardır hayalimdi bundan başkasını hic düşünmedim derdim gicik oldum bu isim konusunda çok hassasım biz de de kayınpeder ismi koyma polemiği yaşanıyor kız olan bebeğe daha biri doğmamış ikincisi erkek olursa diye onun kavgasını yapıyoruz şimdiden 👿
Prensannesii38 Esraesrasoner haklısınız uzulmez ama hani ıllakı der nıye aynısını koydu dıye o yuzden baska bulmak en mantıklısı cok ayıp olmus duyarak ole yapması
Prensannesii38 Mervettas ay cok sacma yaa bızde kac defa sorduk esım babasına annesıne onlarda sız bılırsınız dedı sonra gorumcelerım babamın adı olsun nıye demeyelım felan demısler hıcbırıde koymamıslar ama ınsanların karısması cok garıp yaa anne baba karar vermelı 🤷♀️
Esraesrasoner Mervettas alsın hayrını görsün dedim soy adları aynı vs hiç polemiğe girmedim onlar kendi suçlarını bildiler amaa yapacaklarindanda geri kalmadilar ne diyim öbür tarafta versin gözümün yaşının hesabini
Prensannesii38 Slnbsr ıkılemde kaldım bende oyle aslında ama guzel baska bulurum ınsallah laf soz olmasın yeter kı 🙄😄
Slnbsr Prensannesii38 ay olsun kime ne hiç de takmam onlar koymasaydı banane de😂 isimler zimmetli değil sonuçta😂
Esraesrasoner Prensannesii38 iyi niyetimden faydalandı banada ders oldu herşeyi solememem gerektiğini öğrendim
Mervettas Prensannesii38 biz eşimle öyle düşündük sonra annesi karıştırdı ortalığı o da anasinin gönlünü yapmak icin suan ben babamın adını koyarsam kimse karışamaz diye beni sindirmeye çalışıyor bu konu çok canımı sıkıyor üzerine bir de babasının adı çocukluğumdan beri sevmediğim bir isim oyuzden iki kat daha sinirleniyorum 👿bisey de diyemiyorum babasi genc yasta is kazasıyla vefat etmiş eşim çocukken o da haklı ama tavır yanlış 🤷🏻♀️
Prensannesii38 Mervettas guzelce hani gönlüne bıraksalar demı baskası mudahale edınce tum ınsan gıcık oluo koyası varsada ıstemıyor
Anneyimbenanne Merhaba bir oğlum var adı Miraç Uras simdi de kızım oluyor Melina düşünüyoruz sizce nasıl?? Alternatif isimlere açığım
Mervettas Prensannesii38 aynen öyle canm aynen hirs yapıyor insan ben neyim burada diyor eziyeti çeken benim isim koymaya gelince sen kimsin 🤦🏻♀️