Darkgod Damla1995 Adel001 sizler kaç haftalık gebesiniz kızlar 😂 damla maşallah ikinciye imiş ben birinciyi zor buldum kiz
Gamze8001 fadimeozbas yüzsüz kuzum biliyorsun heryeri yalan dolandı asalagın 😂 herkez gerçek yüzünü görsün bunun niye kaçtı gitti yazsa ya
Damla1995 Adel001 masqllah masallah.🤣 kizz musallat olduğummmm.su prf resmi nasi koyuyonuz ya.koyuyom koyuyommm olmuo 🤣🤣
Damla1995 Darkgod ahahaha ablan hizli bebeim 🤣😋 4 yasna yeni giricek oglum var.ikinci daha 6 hfta 2 gunluk.5 yillik evliyim.24 bucuk yasindayim.yarismadaki arkadaslara basarilar dilerm 🤣🤣
Adel001 Damla1995 kız sana demedim😂😂😂 şu kız varya yalan söyleyen yiğeni için az önce Sirinimm olan varya ona yazdı sen bi maaşallah dermisin lütfen diye😂😂
Adel001 Damla1995 kız ayarlardan profile gir , profil resmi üzerine tıkla falan gelcek😂😂 ayarlar derken yani o bildirimle profil olan kısımda
JEJjzkdkd67272 Damla1995 ay kız ne güzel masallah sana ben 27 e girdım hala cocuk yok masallah sana ya 🥰😊😊
Darkgod Damla1995 maşallah 2 yıllık evliyim 21+4 günlük hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar gerçekten hızlı 😂😂😂 Allah sağ saglim kucağınıza aldirrsn
Melike3777 Tugce1803 kuzu bıze neler neler yazdı bir görseydin bi bayanın aklına gelmıycek seyler günde 10 tane ovulasyon yapıyordu evlıydı sonra bekar oldu merkatan yaptı 😂😂
Sirinimm Gamze8001 ya bizde konuşuyoruz falan ne bilelim benim peşime düştü resmen yiğenime maşallah de diye 😄