pdoc Merhabalar. 36 haftalık hamileyim ve saç boyatmak istiyorum. Hamilelikte kullaniip memnun kaldığınız saç boyalarinin markalarını öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
Bsecill pdoc lorealin inoa serisi var amonyaksız yalnız aynı şekilde inoa oksidanla kullanmanız gerekiyor,
Elif_sahra60 pdoc benimde aşırı ötesi beyazım var. Berbat haldeyim diyebilirim ama boyamadım boyamıycam. Türkiyede izin veriliyor ama Avrupada asla izin vermiyorlar çok sakıncalı vucuda toksinleri alıyorsun siz bilirsiniz tabi ama bence bekleyin doguma kadar.
Pinarars Bende öyle boyayaım dedim çok beyazım var. Green therapy adında organik boya aldım gratisten. Alerji testini yaptım alerji yaptı kızarıklık kabarma kaşıntı. Boyamaktan vazgeçtim korktum.
pdoc Bsecill evet inoaya başka yerde de denk geldim çok tşk ederim, tavsiyelere göre oksidaniyla alırım..sağolun tekrardan
YummyMummie Elif_sahra60 ben de avrupadayım ama doktorum boya dedi. Gerçi doktorum türk ama bilemedim. Ben kararsız kaldım ve boyamadım ama son haftalarımda boyarım diye düşünüyodum 🥴
pdoc YummyMummie ben daha evvelde boyattım .. tabi doktorumum 20.haftada vermigi onay ile boyatmistim...şuan sadece normalde gittiğim kuaför il dışında oldugu için ve oraya gidemedigim için marka araştırayım dedim. Teşekkür ederim 💕