poyrazsmom_ Kızlar detaylı ultrason için sizce en uygun hafta kaçıncı haftadır? Sizler kaçta girdiniz?
AylinKadir Sweetblonde88 Aldu kızlar detaylıda neler söylüyo doktor ne kadar sürüyo cok merak ediyorum
Sweetblonde88 AylinKadir valla benim 45 dk ya yakın sürdü. Perinatoloji Profösörüne yaptırdım ben özelde. 15 dk süren de var yarım saat süren de. Benim ilk oğlumun gözünde problem vardı o sebeple iyi bir hekim tercih ettim ve detaylıca bakılmasını istedim.
purplemallow28 poyrazsmom_ 20 ila 24. Haftalar arasında giriliyor dedi bana doktorum ben 23 de girdim
gamzecansel poyrazsmom_ ben de 19.haftamda gideceğim canım. şu an 13+1 deyiz. randevuyu o hafta olacak şekilde verdi doktorum.
Melikekpln 23-24 en ideali bence ben erken gittim bir cok sorun soyledi cocuk haftasi ilerleyince düzeldi elhamdulillah 🤲🏻 En idealo 24 enazindan organ gelisimi vs tamamlanmis olur
Funda16 poyrazsmom_ 22 de girdim canım doktor gayet iyi dedi gelişimi çok küçükken gönderiyorlarmış çünkü 22 haftalarda rahat gördükleri için yorum yapmaları daha kolay oluyor
Ecrinbzkrt Bende subat 9 10 gıbı gıdıcem 20.haftada cnm o zaman uygun sanırım 1ay sonra dedı doktorum cunku bugun