dorukcuum Serciko acilde baktılar yinede emin olmak amaçlı bugün başka bir yerden randevu aldık çok teşekkür ederim 🙏🏻💞
Kubuuu1 dorukcuum kalp atışını 8. Haftada duyduk daha çok erken değil mi ben de öğrendiğimde 6 haftalikti keseyi gördük kalp atışı için de daha sonra çağırmıştı
Nurdankadir dorukcuum Kesinlikle dinleme şuan doktoru. Farklı bir doktora daha görün eger oda duyamazsa 2 hafta bekle. Bende 6. Haftada gitmiştim kalp atışı duyarım diye. Kese var boş demişti bana. Ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Gittim. Bebek daha yeni oluşmaya başlıyormuş. 9. Haftada da kalp atışını duydum.Yani kalp atışı için acele etme.Doktorun yanılmış olmalı. O şekilde hemen karar verilir mi hiç.
Aslhntugra dorukcuum hemen kurtaj icin acele etme ileri haftalarda kalp atisi duyan cok kisi var ki senin haftan cok erken daha baska doktora gitsen oda suan duymayabilir gayet normal bi kac hafta beklemen daha dogru bence ama tek doktora bagli kalma
Busimss dorukcuum bence daha çok erken değil mi ? 9 haftaya kadar bekleyen bile oluyor. Hemen kürtaj olma derim geç döllenmedir belki bekle kuzum hemen kürtajda ne demek.
Ayseyu İlk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım. Dr um 1 hafta sonra gel dedi yine dedi yok alttan muayene edelim dedi umutsuz bi şekilde ama işte o an attığı kalbini gördük ve oğlum 2 yaşında. Şuan 2 gebeliğim aramızda 1 hafta var ve geçen hafta muayenede sadece keseye bakıldı haftaya yani 7 haftalık olduğunda kalp atışını duyabiliriz dedi doktorum. 1 hafta daha sabredip başka bi doktor bulman..
Hlnmstf dorukcuum bununla geçmiş olsun. O doktoru da bulunduğu hastaneye şikayet edin bence. 10.haftaya kadar duymayanlar var nasıl böyle konuşabilmiş. Allah korusun imkanınız olmayabilir ve o bebeği aldırabilirdiniz. Çok korkunç bi durum. Ben o dr u parçalardım 😱
dorukcuum Hlnmstf Şikayette bulunduk başka doktora gitmek yerine bugün aynı yere gitseydim canlı bebeğimi öldüreceklerdi bu serbest bırakılacak bı konu değil bence de 🙏🏻♥️
Eva41 dorukcuum üzülme bende aynı senin gibiyken gittim ve doktor benim bebeğinde kalp atışlarını alamamıştı ve eve gidip üzüntüden ağlamıştım şuan düşünüyorum da boşuna ağlamışım 7+1 de duydum bende tam olarak ultrasondan ultrasona görede fark var bir yandan
Karadenizf Allah Allah çok normal değil mi ya. Peki doktorlar bu hatayı nasıl yapabiliyor? Ben 6+3 ken gittim kalp atışını duyamadık kalp atışı hemen duyulmaz ki bebeğe göre de değişir Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bu nedir 😕
Gigy 5 hafta çok erken canım gönlünü ferah tut ,5 hafta da daha keseyi yeni görüyor kalp atışı anca 8 .9. hafta da hemen başka doktora gitmelisin , hayırlı haberler alırsın inşallah
Zynp_hsn dorukcuum bekle canım sakın kürtaj olma ben 7 haftalık flandı kalp atşnı duydm bekle birazdaha
merveozknctn dorukcuum ben gebeliğimi çok erken öğrendim yaklaşık 4 hastalıkken ve 6. Haftada ultrasonda yolk kesesi göründü ve 7+5 et kalp atışı görüldü o yüzden acele etme. En azından başka bir dr daha git öyle karar verilsin