Semaaonursnmz hamiszns canım elektirkli manuel çok can yakıyor zaten yeni doğum yapınca yara olmaya müsait manuelde canın yandıkça çekemezsin
Bde ZeynepSaremom yani ilk zamanlarda da kullanabileceğimiz bir ürün sütümüzü sağıp verebiliriz yani ben her ihmale karşı almak istiyorum ilk zamanlarda acilen gerekir falan diye elde Manuel olanı grdüm bir göğüsü sağması 20 dakika sürdü beli ağrıdı kızın eli sürekli aynı tempoyla basmak zorunda falan oyüzden aklıma Bi yattı ama tek endişem ilk zamanlar içinde uygun mu
ZeynepSaremom Bde ben gayet memnun kaldim..Ve digerlerine göre fiyati çok çok uygun..Tabi herkesin memnuniyet anlayisi farkli 😊 aslinda sayfalarindan bilgi alabilirsiniz endiselerinize dair 👌
GokAnne Kızlar MOCHI diye bi ürün var kesinlikle araştırmanızı öneririm, elektriksiz pompasız insan gücü gerektirmiyor yani vakum gücüyle çekiyor, çok portatif bi ürün son zamanların en gerekli anne bebek eşyası olmuş bi bakın derim 👼🏼
Bde GokAnne ben dün karşılaştım o ürünle araştırma yaptım herkes çok memnun tek endişem ilk zamanlarda iş görür mü tek merakım o benimde canım
GokAnne Canım belki sütün direk gelicek böyle birşeye ihtiyacın olmadan, iyi düşün güzel şeyler olsun ☺️🤲🏻