Rutin kontrolüme gittim 38.haftamdayim normal doğum diye kararlaştırdı ve haftaya çayı muayenesi için randevu aldık doktorum nstye gir dedi sancıları düzenli 20 lerim üstündeydi bebeğin kalp atışı da Bi 190 Bi 120 o aralarda seyrediyordu Bi ara sinyal gitti 80 e ne flan düştü hemşire doktoru çağırdı doktor ateşin var mı dedi evet dedim terliyorum belli zaten acile in sana serum vericem dedi sekreterin ne için bu dedim şaşkın saskin suratıma bakıp doktor bey bilir dedi bisey demedi acile indim serumu takan hemşireye sordum o da şaşkın saskin bana bakıp doktorunuz söylemedi mi dedi vücut direncini içindir belki dedi acil doktoruna sordum iyice stres yaptım çünkü cikiota biri şundan şundan demiyor o da Allah Allah serum bitince sen doktoruna görün yine dedi ve gitti yani içinde 10 tane ilaç bulunan Bi serum yedim ama niye yedim hiç Bi fikrim yok afedersiniz şuan mal gibiyim narkozun etkisinden çıkmaya çalışırsınız ya öyle ellerim uyuşuk beynim uyuşuk konuşacak halim yok doktorum öğle arasındaydı yanıma gelde demedi bisey olursa gelirisn dedi eve geldim ben de aranızda var mı hemşire doktor ebe nedir bu durum