Serpil_27 Ayteksel Engin palazdan memnun kalanda var cnm kalmayanda 1 ay önce arkadaş dogum yaptı çok iyiymiş dedi
Ayteksel Serpil_27 evet bende öyle duydum. Oyüzden kararsızım.ama genelde her doktor %100 memnuniyet veremiyor çünkü insanların beklentileri farklı. Ben memnunum sıkıntı yaşamadım.
Ysfftmmina Mirzakus ben acile gittim miyane bile olmadım Şancı çeken kadına hadi sıra bir sütü bekleyen var git doğur dedi ben devletin yanindan gecmem
ikiprensannesiiii Kurdela medical park tam bir para tuzagi mi desem ticarethane mi desem 😒ama sankodan memnuniyet çok duydum
zeynepdas arkadaşlar benim de doktorum sezen buko. 37.haftadayım bu saatten sonra doktor değiştiremem. yeni yıldan sonra normal doğum yapan oldu mu acaba? bugün mesajla sordum doğum ücreti 3200 dediler çok fazla artırmışlar. lütfen acil cevap yazar mısınız
Ayteksel zeynepdas benim arkadaş medikal parkta ali beye gidiyor. Telefondan sorarsanız size bu fiyat vermiş olabilirler. Arkadaşa 2800 mi ne demişler. Belki daha bile uygun olabilir. Fiyat alma ofisine gidip ben 2019 yılından ve şu haftadan itibaren size geliyorum dersen indirim yapıyorlarmış. Ve kayıt oluşturuluyormuş. Doğumunuzun ücreti o gün yaptırdığınız kayıt ve fiyat üzerinden alınıyor diye biliyorum
gmz27 zeynepdas bugün ben de uğrayıp sordum doktorunuz kim dediler Sezen Buko diyince 3200 dediler, acaba doktordan doktora mı değişiyor
Serpil_27 gmz27 fiyata bak ya uçmuş böyle giderse kimse dogurmaz galiba özeli bir dünya para devleti suriyelilerden geçilmez
zeynepdas Ben öncesinde kayıt oluşturduğumu da söyledim ams mslesef 3200 dediler. Çok abartmışlar 700lira birden artırmsk niye
gmz27 zeynepdas benim de kaydım vardı canım ama ben de 33. Haftaya girmek üzereyim el mahkum devam edeceğim, doktorumdan memnunum değiştirmek istemiyorum
zeynepdas @gmz27 mecburen gidecez ama öncesinde bana 2800falan olur demişti fatoş hanım şimdi 3200ü duyunca şok oldum. Neyse hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım da gerisi halledilir
gmz27 zeynepdas aynen öyle tabiki, sizin nasıl gidiyor Sezen hanımla, doğum yaklaştı mı? Kaçıncı haftadan sonra nstye girmeye başladınız acaba?
zeynepdas gmz27 ben şehirdışından gidiyorum sezen hanıma. sadece 2 kez muayene olma şansım oldu diğer kontrolleri urfada yaşadığım şehirde yaptırdım. sezen hanım gayet ilgili ve doğal doğum yanlısı bir doktor. benim nörolojik sıkıntılarım olduğu için medikalparkı tercih ettim. 37. haftadayım her an bekliyoruz artık
gmz27 zeynepdas Anladım, çok sağlıklı hayırlı doğumlar geçirirsiniz inşallah☺️ Aynen öyle sağolsun ben de çok memnunum Sezen hocadan, dediğiniz gibi çok bilgili ve ilgili bir doktor
zeynepdas Serpil_27 Maalesef öyle her şeyde olduğu gibi buna da yüzde 30 zam yapmışlar. e yapalım el mahkum devlet hastanelerinin hali içler acısı
gmz27 Serpil_27 haklısın canım ama mecbur doğum yapcaz orada, Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah