Ecmelbeyza Hanımlar hamile arkadaşlara sormuştuk ankette yumurtlamanın hangi günlerini değerlendirdiniz diye. Sağolsunlar yazan arkadaşların yazdıklarından çıkardım sonucu . Kişi sayısı az gerçi ama yine de fikir veriyor biraz. tutanlar Allah’ın izniyle tabi yumurtlamada çift çizgi görmüşler ve ardından gelen günleri atlamadan (sayılara bakarsanız)değerlendirmişler. Yine yazanlardan bi derleme yaparız sonra. Demekki işi şansa bırakmıycaz arkadaşlar. 19-20-21-22-23 30-31-1-2-3-4 4-5-6 2-3-4 12-14-16 8-9-10-11 21-22-23-24
Kockbra Ecmelbeyza heyecanla nasılda bekliyorsunuz🤲 Allahım yakın zamanda size mujdelı haberler versin 🤲
M_agayeva Ecmelbeyza ben doktorluq takip etdim yumurtlamayi 13 cü günündə yumurtlamam oliyordu ana ben 10 cü gündən başladım 2 gün araya iliskiye və o ay hamile kaldim
Ecmelbeyza Ocak ayında her şeyi kenara bırakıp yeniden denemek isteyen arkadaşlarla bu başlıkta buluşalım kaderdaşlarımız hadi gelin. Yaptığımız yanlışları düzeltelim daha bilinçli ilerleyelim. Neler yapabiliriz? 🌸İşe kırtasiyeye gidip tertemiz sadece bize özel olan bir ajanda alalım 🌸Adetimizin başladığı ilk günü not alalım 🌸Ovulasyon yapacak arkadaşlar test saatlerini değerlendirdikleri günlere kalp ❣ atabilir 🌸Her gün vücudumuzdaki değişiklikleri yazabiliriz (akıntı ağrı)bu bidahaki aya fikir olur bize kenarda 🌸keçiboynuzu pekmezi meyve suyuna bile katıp içebiliriz eşimize kendimize 🌸havuç suyu içelim bol bol 🌸Akşam incir ceviz yiyelim hatta yum zamanı kendimize özel mini bir market alışverişi yapabiliriz 🌸Stresi kenara bırakalım rahatlayalim ki stres hormonu salgılanmasın uğraşacak şeyler bulabiliriz akşamları rahatlatıcı müzikler dinleyebiliriz 🌸kür yapmayalım bence düşük falana sebep olur soğandı falan siz de yazın napalım başka ben sizden gelen şeyleri de ajandama yazıcam.
Tugce1803 Ecmelbeyza Benim gelecek adet tarihim 6 Şubat. Bu ay folik asit ve yakı aldım. Ebru abladan da ovulasyon testi aldım. 13 ocakta adetim bitiyor. Hayırlısı olsun inşallah❤️
Ecmelbeyza Ajanda kalmadı telefona yazıyoruz diyenler olabilir gerçi ama İnanın yazınca daha bi özel olur gibi sanki daha somut gibi ya da sırf bi farklılık olsun diye bile olabilir 📕💕
Ecmelbeyza Amanın kimse yazmamış 🤗heeey neden yazmadınız ya bana son 1 gün kaldı ama Ocak hayalleri başladı yine de 🙏🏻
Drgtcselen Eğer adet olmayı başarabilirsem bu ay yine ovulasyon testine devam edicem bende bu ajanda yöntemini deniyim bi kere de 🙈Ecmelbeyza
Ecmelbeyza Ocak ayı için her şeyi baştan başlamak istiyorum beklenen adet tarihi 4 Şubat . Önerileri bir kenara yazmaya başlayabiliriz
Ecmelbeyza Eşimize de mi kürler uygulasak 🧐yani yeme içme olarak. Biraz önce bitter çikolata okudum neler yedirsek arkadaşlar yani sağda solda bulacağımız şeylerden sonuçta ot falan bana korkutucu geliyo
JEJjzkdkd67272 Ecmelbeyza ben sperm de sıkıntı olmadıgı halde kecıboyunuzu ıcırdım gunde bir defa ve yapmadığım gün eşim ıstıyordu tadı cok hoşuna gıdıyordu canım bide kabak cekırdegı fındık yedık ıkımızde 💕
Ecmelbeyza Tugce1803 Amin ben de Ebru hanımdan almayı düşünüyorum şu testler uğurlu sanırım 😊 1 gün kaldı sanmıyorum da yine de olsun öyle sipariş vercem. Bir de bu yakı nasıl onu hiç anlamadım olmadı ben de alayım
sinber Tugce1803 yakı hakkında bilgi alabilir miyim detay Hangi gün nasıl nelere dikkat etmek gerekiyor vs gibi
Tugce1803 Ecmelbeyza bel boşluğuna yapıştırıyomuşsun yumurtlama vakti belinde kalıyormuş 2 gün sonra duş alıp yapıştırıyomuşsun
Mrv__ Tugce1803 bende folidoce kullaniyorum 1 yildir😊 ama gebe kalamadim daha 1 yil gecti kimyasaldan
Berenvealp Tugce1803 pko yok açıkçası çoğunluk önermiş diye onu almayı düşündüm pko için kullanıldığını bilmiyordum. O zaman sıradan bi folik asit işimi görebilir
SumayyaColak Tugce1803 bende PCO var ben 2 ay önce diofol kullanmıştım tekrar yazmadı doktor sağlık ocağında ki doktorlar yazarmi?
Tugce1803 Berenvealp yani bende kullandım inofolik ama işe yaramadı benimde hiçbirşeyim yok. Folbiol almayın ama onu devlet karşıladığı için içeriği düşük Bi işe yaramaz.
Ecmelbeyza Kızlar eşimiz için de bir şeyler yapsak sperm arttırıcı ve ya hızlandırıcı çakşır otu ve bazı vitaminler almayı düşünüyorum 🤔 şuan . Çok karşı kesin içmeyecek ama
SumayyaColak Ecmelbeyza yanlış hatırlamıyosam ibrahim Saraçoğlu erkekler için keçiboynuzu kuru öneriyodu ama
Ecmelbeyza Bazı besinler şifa olduğu şeye benzermiş mesela avakado hamile kadına benziyor, kivi göze iyi geliyor,ceviz beyine falan. Çakşırda tomurcuk tomurcuk ya belki üremeye iyi geliyordur ay çok mu saçmaladım yaaa durup durup 🤪