Aysegul1212ae SulenurK2858 bildigim kadariyla bir tikaçmis ve kanlida olabiliyormus kahverengide yada sadece sari bir tikacmis bende onu bekliyorum gelmesini ama herkeste gelmiyormus galiba
41esra SulenurK2858 nişan rahim ağzını kapatıyor enfeksiyonlara karşı falan doğuma yakın zamanda nişan pembemsi bi renkte ama akıntı gibi değil nişan olduğunu geldiğinde analraın zaten sümüksü bir yapıda akıntı gibi sulu olmuyor
EbruIrmakAhmet SulenurK2858 benimki peçeteye hafif sarımtırak sümüksü baya yoğun gelmişti canım birkaç saat sonrada suyum süzüldü bacağımdan 🙊
Aysegul1212ae EbruIrmakAhmet bende sari cok cok az biraz sumuksu kivamda geldi dun ardindan yarim cay bardagindna biraz az su geldi ilik bi sekilde akti simdi ise silince peceteye sulu geliyor suyumm usiziyor bende anlamadim dogum ne zmn olacak
Ftszgn Benim Nişan im 16 haftamda serklajda geldi,balon balon şeffaf uzun sumuksuydu,zaten rahim dikilirken dışarıdaymış, serklaj geç kalinsa idi düşük olacakti🤦🏼♀️
BuketTe Benden kahverengi bir akıntı geldi. normal akıntının aynısı ama rengi koyuydu. İlk adet gördüğümde olan görüntünün aynısıydı. Pazar günü geldi. Ondan beri belim ağrıyor sancı giriyor ama daha doğuramadım
Aysegul1212ae EbruIrmakAhmet bana hep normaldir diyorlar ondna gitmedim vala ama sirt ve kasık agrimda var bakalim dogurayim artik istiyorum
EbruIrmakAhmet Aysegul1212ae yarım çay bardağından biraz az yazdın kuzum suyundur ne olucak akıntı o kadar olmaz ki