Zeyhall Merhabalar 20. Haftadayım ve detaylı ultrason için kısa bir zamanım kaldı tercihen bayan doktora gitmek istiyorum önerilerinizi yazar mısınız acaba ♥️
Handenur34 Zeyhall Ben Küçükköy Asya hastanesinde yaptırdım 300-400 arası bişeydi canım. Gayet iyi baktı doktor 🙂
810473 Zeyhall bende uskudar turk hospıtalde yaptırdım 250₺ ve ınanılmz doktor ıyıydı acıklayıcı herseyı soluyrdu ben memnun kaldım sahsen ıstanbulun neresındesınız?
810473 Zeyhall ortalama yarım saat surmustur doktorun adı rabıa ztn tek bu ıslemı yapan bır doktor vardı
Zeyhall SulenurK2858 memnun kaldınız mı acaba renkli fotoğraflar ve cd alabildiniz mi bende oraya gidicem de pek emin olamadım
Zeyhall 810473 peki ultrason cihazı yeni miydi bakan doktor radyolog muydu net ve renkli fotoğraf alabildin mi canım
Sznarslan Zeyhall ümraniye afiyet hastanesinde yaptım. Nurcan hanım bakmıştı bana.zaten afiyet hastanesi mahremiyete önem veren bi yer.kadın doğumcuları hep bayan.Nurcan hanım da uzman radyolog.315 tl ödedim.
Handenur34 Feyza_d Radyalog du canım ama iyiydi yani :) zaten sonuçları aldım kendi doktoruma gösterdim şükür bişey yoktu
Zeyhall SulenurK2858 çok soru sordum kusura bakmayın ama benim için çok önemli ultrason cihazı yeni miydi acaba yoksa eski mi
Burcak93 Zeyhall medipol çamlıca hastanesi perinatolojiye emine hanım çok iyi sgklı fiyatı 400 veya 500 TL
Sydylmz Devlet hast. Giden var mı? İstnbl Bakırköy e gitmek istiyorum nasl Bi yol izlemem lazm smdi 14 haftalgm
eylemc Sydylmz Devlet hastahanesinde yanlış bilmiyorsam kadın doğuma gittikten sonra kayıt açılıyormuş. Ondan sonra uygun hafta için 182 arayıp detaylı ultrason diye belirterek randevu alınıyormuş. Ama siz yine kadın doğumcunuza sorun ya da 182 arayı bilgi alın 😇
gamzelibebis Gop kadın sağlığı merkezi doktor ali ekiz e yaptırdım 450 tl idi sanırım gayet memnun kaldık. Yüzünün resmini falanda verdi yaptıgı herşeyi anlattı çay kahve eşliğinde uzun uzun baktı sağolsun