EbruIrmakAhmet Mom46 bu haftalarda düzensiz oluyomuş canım hareketler korkma çok endişe ediyosan sağlık ocağına git dinle kalbini
mihrinazsumbul Mom46 normalde hareketleri düzenliyse bi anda hissetmemeye başladıysan doktora görün bence. Yada sağlık ocağına git kalp sesini dinle
nefesimsiniz Mom46 canım çok yoruluyosan bebekte içinde yorulur ve hareket etmez. şuan o haftalarda hafif hafif hissedersin. korkma.
Sermec Mom46 cok normal 25 kadar hareketler Düzensiz olur ben 22 haftada bıle 2 gun hiç hissetmemiştim
Mom46 EbruIrmakAhmet ya bnm evim Hem hastaneye hem de sağlık ocağına çok uzak eşim de uzman olduğu için yanımda kimse yok☹️
EbruIrmakAhmet Mom46 üzme kendini 24. Haftadan önce hareketler düzensiz olabiliyo canım stres yapma uzan dinlen bol bol mutlaka hissedersin
Seymen1905 Mom46 canım içini ferah tut öncelikle ama hepimizde inanki aynı korku hem o haftada çok net hissetmeyebilirsin belkide o küçük küçük dokunuşlar yapıyordur ama bencede sağlık ocağına git için rahatlasın
Sermec Mom46 bende oyle olmuştum hep hareket beklıyoruz ama daha su an küçük ve güçsüz annesı merak etme normal
Mom46 Ya birde arkadaşlar toplu olarak söyleyim normalde bnm karbonla midem birdi ama dünden beri midem dümdüz karnım aşağıda aradada çok can yakıcı sancım oluyor korkuyorum hepsi üst üste gelince
Kbraergl_1 Mom46 canım hiç korkma bende 24+2 günlük hamileyim iki gün önce hiç hareket etmedi bende korktum sonra hareketleri arttı bende korktum gitsemmi doktora dedim iyidi gitmemişim kendini strese sokma yani 😉
Damla1995 Mom46 hareket etmemesinde hicbir sakinca yok.ama krnim falan da assagida fln dedin o yuzdn birsy diyemiorm.ama hic olmassa bi ara sor nedenmis acaba. Hem icinde rahatlar
Sibelilhami Mom46 bende 21. Haftadayım hareketleri iki gün de bir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum daha küçük yavaş yavaş hissetmen normal bence