Ebay Kizlar disciye gittim defalarca igne vurdu diaim uyusmadi disci canımı yaka yaka disin icine ilac koydu sinirleri öldürsün diye çarşamba gel dedi yine igne vurucak bebegime birsey olcak diye korkuyorum kadin dogumcum da birsey olmaz merak etme diyor napcam bilmiyorum cok canim yandi ya disci de
Bensuu Ebay ah canım doğumdan sonra yaptır dişlerini, ben bacağım kasılıp ve fena derecede ağrıo diye dr film istedi zararlı diye çekilmedim bile, ilaç yani sonuçta yinede sen bilirsin dişi ertele bence
Dogabebek Ebay Bende de kanal olmasi gereken bir dis vardi. 4. Aydan beri cekiyorum. Bir cok doktor 4 -6 ay arasi yapilmasinda problem gormuyor. Benim dis doktorum bu konuda biraz hassas rontgen cekmeden kanal yaparsam disinden emin olamam diyor. Hamilelikte dis rontgeni konusinda yapilmis bir arastirma olmadigi icin rontgen cekip bebegi tehlikeyi atamam diyor. Riski dusukmus ama istemedi doktorum.Dogum sonrasina erteledik tabi bu zamana gelene kadar 2 3 haftada bir gidip disime pansuman yaptirdim.
Kibarbaby Ebay canım ben diş hekimi asistanıyım gerçekten gönlün rahat olsun bebeğine Allahın izniyl birşey olmayacak. Çünkü diş hekiminin kullandıkları aneztesi lokal yani bölgesel uyuşturuyo bebeğine giden birşey yok
Yesimmm93 Ebay canım benimde dişimde kaplama var ve baya skntı yapmaya başladı kanama agrı galan doktoruma sordum gidicem ama sağdan soldan çok laf duyuyorum zararlı diye dedim asla öyle bişey Yok asıl yaptırmassan ve enfeksiyon kaparsa daha zararlı benım hastam 32 haftasında dişindeki enfeksiyon yüzünden erken Doğum yaptı dedı antibiyotik bile verirse eğer enfeksiyon varsa kullan ben sana sonuna kadar izin veriyorum güven dedi.Ve doktorum hiç kullanma taraftarı olan biri değil düşünün vitamın ilaçlarını vermiyor doğal yolla alıcaksın vitamınlerı eger ilaçla vitamın verirsem bu çocuk herşeyi ilaçtan almış olucak doğal yolla almamış olucak diyen biri ama bu diş olayını ciddi önemsiyor o yüzden çok güvendım ben şahsen.
Ebay Bensuu dayanilmiyordu agrisi kulagima vuruyordu uyutmuyordu doktorum yaptir sorun yok dedi diye yaptiedim bende ama bugün mahvoldum resmen disim uyusmadi doktoruma tekrar aordum gelip bebegimize bakalim dedim birsey olmaz yine de sen bilirsin dedi birsey olcak olsa izin vermezdi heralde diye dusundum ama bilmiyorum iste
Ebay Dogabebek bugun gittum kanal tedavisi yaptirdim igneleein etkisi gecince agri gene geldi doktor agrin olmaz demisti ama anlamadim gerci disim degilde kulagim agriyordu hep dis kulaga vuruyor heralde diyorduk ama dis yapildi kulak hala agriyor anlam veremiyorum
Pinkoloji Ebay içinde adranelin olmayan lokal anestezi iğneleri varmış ondan yapılıyormuş. Bende yarın hemeroit için gidip lokal anestezi ile kesi attıracam. Iki kadın doğum uzmanım da sıkıntı yok yapabilirsin dedi.
Ebay Kibarbaby cok sagolun ama insan yine de tedirgin oluyor ama gittim bugun uyusmadi biraz disim ama yinede kanal tedavisi yapti simdi gecici dolgu var ama yinede agri var sinirleri temizledi aslinda ama disimde degilde basindan beri kulagimda agri var disim vuruyor diye onemsemedim ama sence kulagimda bi problem olabilir mi sonucta disimi yaptiriyorum doktor bugun agrilarin olmaz artik dedi ama hafif hafif var agrim
Kbra7777 Kibarbaby ya ben dişciye gittim ben sana iğne yapsam şimdi kasılmaların başlayabilir dedi beni başka yere yönlerdirdi başından savmak için mi öyle acaba
Kibarbaby Ebay canım bi üç dört gün hafif ağrıların olur kulağa vurmasıda çok normal . Fakat uyuşmadan sinirlerine dokunması imkansız sadece orayı açıp ilaç koymuştur sinirlerin henüz duruyodur . Uyuşmadan sinire dokunsa yerinden zıplarsın
Ebay Kibarbaby ilk gun ilac koyarken yerimden zipladim zaten cok fenaydi ama sonra cok fazla acimadi sinirler biraz olmua galiba simdi gecici dolgu var yarin gercek dolgu yapicakmis ama yemek yiyemiyorum digwr tarafimda cignemeye calissam bile kanal tedaviai olan disim uzerine birsey gelince cok agriyor