Meeerveunal Kızlar 39+2 olduk dün kontrolüm vardı ne açılma ne sancı ne rahim ağzı yumuşaması hiçbiri yok kanala bile girmemiş bebişim haftaya çarşamba sabahtan gel aynıysa herşey suniyle başlatalım dedi ama hiç istemiyorum o şekilde başlamasını yardım edin neler yapsam kendiliğinden sancım olur açılmam olur çünkü bebeğim kendi iateğiyle doğsun istiyorum ben zorla değil öylesinin daha sağlıklı olduğunu duydum
Merveborr Meeerveunal çubuk tarçınlı suyu dene canım ben daha yapmadım ama yapanlar işe yaradığını söylüyor 🤷🏼♀️
[silindi] Meeerveunal tarçınlı su, pilates topu, sıcak duş, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat dene canım ben bugün hurma da aldım insallah faydaları olur 🙏
Yenianneeee61 Merveborr tarçınlı suyu bende içiyorum ama çubuk tarçın katmıyorum normal suyu kaynatıp içine toz tarçın atıyorum birşey fark etmez dime ?
Merveborr Meeerveunal Yenianneeee61 2 3 tane çubuk tarçını suda kaynatıyosunuz rengi koyu olana kadar ılıtıp içiyosunuz diye biliyorum toz tarçını duymadım onun faydası olur mu bilmiyorum 🤔
Seda_123 Meeerveunal Tarçınlı su iç canım çubuk tarçın olacak suya cubuk tarçın koy bi kaç tane suyun rengi değişene kadar kaynayacak günde 2 3 bardak iç
Yenianneeee61 Merveborr inşAllah bakalım aldım şimdi çubuk tarçın bide öyle deneyelim sağlıkla gelsinler inşAllah 🥰
Yenianneeee61 Merveborr inşAllah bakalım aldım şimdi çubuk tarçın bide öyle deneyelim sağlıkla gelsinler inşAllah 🥰