simsekkiz8 Az once serkaljli posta yazdim. Fakat hic kimse cevap vermedi😞. Serkajsiz olubda 36-38 haftalari goren varmi acaba?? 18 haftamda 25mm ondan sonra 15 gun pragesteron fitil kulandim 22de 27mm olmuwduu. 36 haftayi gore bilirmiyim bu durumda??.
Handan17 simsekkiz8 canim medem serklaj yaptirmiyorsun ? Benimde 15. Haftamda 24 mm acil serklaj yapildi
Kubraacar07 simsekkiz8 cnm ben seklajsiz 39 hafta 4 gunu gordum progestan fitil ile benim 18 haftalik ta 20mm fazla is yapmadim dikkat ettim
simsekkiz8 Handan17 ben azerbaycanda yasiyorum ve burda cook pahali yakasik 1500-2000 tl civari maddi durumum olmadigindan yaptiramadim. Simdide gec artik😣
Handan17 simsekkiz8 ay canim burda da pahali hersey para 😓 hep dinlen yat hic kalkma bisey olmaz alahin izniyle
810473 Arkdslar bısy sorucam serklaj nedır yaa 3.hamıleyım ılk kez duyuyrm bole bısy belkıde bılıyrm ama adı bana yabancı geldı yanı smdıden cvplar ıcn teskkurler😂🤷🏻♀️😁🤭
simsekkiz8 810473 rahim agzin normalda 40 mm ve ustu olmasi gerek. Fakat bazi nedenler dolayi kisalma oluyo. Bu kisalmada dusuk riskini artriyo bebek buyudukcee kisalma devam ederse bebegini kayb ediyosun😣😣. Bu agir is yaptiginda falanda ola biliyo eger rahim agzi kiskaigin varsa
810473 Handan17 anladım pekı nıye o ısım solenıyor dıkıs atılma dense 😂 dogumdan snra ku dıkısmı oluyor bu onu mu dıyorsnz yanls anlamım snra😬