Ayse_58 Varmı benim gibi olan uygulama normal doğum tarihini gösteriyor sezeryan olacağım için 38haftada alıcak doktorum büyük ihtimalle uygulamada son 140 gösteriyor ama son 126 gün sayıyorum sezeryan anneleri gelin toplanalım
Ozgesn Ayse_58 benimde programa göre 131 ama 121 gün kaldı sezaryen olacağım bende 7-10 Mayıs arası ❤️🎈
Smraozn12 Ayse_58 cnm bukadar erken nasıl sezaryene gün aldnz bnm de 45 günüm kaldı ama daha karar veremedim sizinki zorunlu heralde sanırm?
Ayse_58 Gunes_ benimde son 28 mayıs ama doktorum sezeryan olduğu için 10-20 Mayıs arası bi tarih belirleriz doğum için demişti
Gunes_ Ayse_58 himm vallahi benimde erken dogum riskim var bakalim ne olacak zaman gecmiyor sanki benim icin 😞
Ayse_58 Uykuclimon şu günler geçsede artık kavuşsak yaa hamilelik dönemim çok zor geçtiği için pek sevmiyorum hamile olmayı :) hemen doğsun istiyorum :)
Uykuclimon Ayse_58 ben Nası geçti anlamadım ya aslında çok şanslıyız kışya ya yaz olsaydı günlerde uzun vakit geçmiyo
Ayse_58 Uykuclimon ben mide bulantısı çok çektim canım hiçbişey yemedim nerdeyse o yüzden ilk dönemler çok zor geçti
EbruIrmakAhmet Benimde 16 Haziran ama sezeryan olucağım için Mayıs sonu olur herhalde kızım 29 Mayıs doğumlu aynı güne denk gelirse tadından yenmez 🥰