ilaygiz Bugun adetimin 30 gunu gece saat 5 gibi lavaboya gittim az bi kan geldi su saat oldu ve hala bisey yok afedersiniz ama idrarimi yaptiktan sonra peceteye siliyorum sapsari oluyo pecete belim falan cok agriyo
Bus_ak18 Ertesi günler gelmezse test yap ama bazen adet sökülemediği zamanlar öyle olabiliyo canım.. bugun benmde adet günüm girip çıkıp iç çamasırıma bakıyorum inşallah olmam da bende burda hamileyim postu açarım..
ilaygiz Bus_ak18 insallah benim adetim 25 veya 26 gun sonra olirdu bu sefer tam 30 gun oldu Allahim isteyen herkese nasip etsin
Ebrarbebek66 Kızlar benimde sol kasigim da batma var bacağıma bile ağrı geliyor adetime 10gun var hamile olabilir miyim 😊
Bus_ak18 ilaygiz hım canım seninki düzenliyse test yap ozaman yada yarını bekle kesinleşsin🤗 umarım vardır
Ebrarbebek66 Bus_ak18 çok merak ediyorum valla benim çift rahmim vardı ameliyat oldum acaba hamile olacakmışım diye sürekli merak icindeyim🤗
ilaygiz Bus_ak18 bugun.bekliycem yagrinda olmazsam insallah.test yapacam allahim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲
SumayyaColak Bus_ak18 ne kadar zamandır istiyosunuz? Biz 6 senelik evliyiz 6 yıldır istiyoruz bakalım allah isteyen herkese versin
Bus_ak18 SumayyaColak canım evlendiğim ay gebe kaldım düşük yaptım 8 haftalık 1.5 senelik evliyim hiç korunmadım o günden bu yana 😪 sizinde daha çok olmuş Rabbim en kısa sürede nasip etsin
Deke Merhaba arkadaşlar benim 9 gün geçti 3 gün önce test yaptım idrarda ve kan da negatif çıktı. Aşırı derecede agdet sancısı var baş agrısı migde bulantısı da var sizce hamile miyim. Doktor geç döllenme olmuştur dedi.