tugce95 mrb kızlar dün doktor kontrolum vardı girdm cok sükür hersey cok iyi detaylıya girmek istedgimş söyledim herseyi cok iyi gerekli degil ama gitmek istersen işte surası flan bikaç numara verdi ama kendi verdigi numaralarda fiyatlar 800-900tl ben ilçede oturuyorm buarada detaylı için istanbula gidecegim. bende zeynep kamildeb alayım dedim ama doktor perinatoloji bölümünden istek acması gerekiyormus sanırım acmamıs bende bakamadm ne yapmam gerekiyor? özeller pahalı bende devlette yapayım dedim ama hastaneyi arasam doktor istek mi acsın? yada zaten zeynep kamilden randevu alamazmıyım pazartesi icin ugrasmayayımmı?
Demetdemircioglu tugce95 ordaki sistemi bilmiyorum ama ben izmirde yasiyorum rastgele bir kadin dogumcudan sira aldim detayli ultrason istedigimi soyledim onun verdigi kagitla gidip ultrason randevumu aldim belki bu sekildedir ordada
Darkgod tugce95 saat 4den sonra hemen arayın 4-2 gece falan çünkü 4 sen sonra ertesi gün randevuları açılıyor 182 de biz arkadaşa öyle almıştık
eylemc tugce95 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇 Muayene olduğunuz doktorunuzu arayarak ya da gitme imkanınız tekrardan görüşerek Perinatalojiye kayıt açmasını isteyin Yada devlet hastanesinde kadın doğuma gidip yine oradan kayıt açtırmanız lazım. Giriş olmadan devlet hastahanelerinde randevu alınamıyor 🙄 Yanlış hatırlamıyorsam akşam 4 gibi randevular açılıyor. MHRS üzerinden internet ya da 182 den takip etmeniz lazım 😕
tugce95 Demetdemircioglu bende oradaki sistemi cok bilmiyorum ama bazen burda postlarda denk geliyorum cok yogun sanırım hastane bende sehir dısından gelecegim icin kesin bişe olmadan gelmek istemiyorum napacagımı bilemiyorum 🤷🏻♀️
tugce95 yada kızlar sehit ilhan varank hastanesinde çekiliyormu? doktordan randevu alsam direk gitsem cekim yaparlarmı?
tugce95 Nevink fatih’te? uygunmus aslında ama anadolu yakasında bildiğiniz biyer varsa bnm icin dha iyi olacak
Kbrasen tugce95 çekmeköy fsm tıp merkezinde 300 tlydi yanlış hatırlamıyorsam canım arayıp sor istersen
Gulbebek Burdaki durum şöyle kafana göre perşnatolojiye randevu alıp gidemiyorsun, önce kadın doğum doktoruna gidiyorsun ona söylüyorsun detaylı ultrason istediğini o da ya perinatolojiye sevk ediyor ancak öyle gidebiliyorsun
eylemc Gulbebek Malesef 🙄 devket hastahanelerinde Perinatoloji bölümüne direk randevu alınamıyor. İlgili branş kayıt açtıktan sonra alınabiliyor. Değişmedilerse MHRS internet ya da telefon üzerinden akşam 4 (16.00) de randevular açılıyor. Takiple alınıyor.
Betyyy Bende normal kadın doğuma gittim ikiz gebeliğim olduğu için riskli perinatolojiye randevu Alman lazım dedi ve açtı randevuyu zaten istanbul Anadolu yakasında Zeynep Kamilde ve Ümraniye de varmış ordan sıra almakta çok Zor hep dolu oluyor her gün aramanız lazım
Prenses001 tugce95 hangi ilde yaşıyorsun sen ? Istanbulda kadın doğum doktoru ultrason bölümüne giriş açıyor ümraniye eğitim araştırma ve zeynep kamilde böyle ancak 40 gün sonraya veriyor randevu
Busratm tugce95 Ben de mhrs den alamadım ama bir telefon numarası varsa eğer arayarak daha rahat ulaşırsınız. Ben telefonla randevu almıştım. Ben başka bir ildeyim ama belki zeynep kamil için de öyle olabilir. İnternet sitesinden bakabilirsiniz.
FatmaE123 tugce95 ben randevu almak için uğraştım ama alınamıyor almak çok zor ilk önce o hastaneden muayene olman gerek ya da benim doktorum gibi o hastaneye sevk etmişti beni ama randevu alamadım özelde yaptırdım mecburen, detaylı ultrason önemli gördüğüm için yaptırdım 340 tl ye