Kuzeyimmm 9+2 gunluk hamileyim ruyamda dogum yapmistim ve kızım oluyordu bunun anlami nedir bilen var mi 🙂 erkek derler tersine acaba nasildir ruyasinda goren oldumu benim gibi
Ebru9360 Kuzeyimmm cnm ben ruyamda surekli pempe kundaklar icinde kız cocugu goruyodum hala görüyorum ama oglum olcak 30+2 haftaligiz😊
Hayalperesttt Bende o haftada bir kızım olduğunu gördüm şimdi 11 +4 haftalığız 😍 Allah hakkımızda hayırlısını versin
Hayalperesttt Kuzeyimmm kızıma hamile iken de hep erkek görürdüm😂 hatta ismini bile duymuştum ama kızım oldu bilmiyorum bu sefer de kız gördüm acaba erkek mi olacak diye düşünmüyor değilim🤭
kartanesi26 Kuzeyimmm bende hep kiz çocuğu gordum hamileliğimin başlarında sonra iki uc kez oglan çocuğu gördüm ve ayrintiliya gidecegim gun ruyamda doktor erkek diyordu %90 erkek dedi doktor 👶🤗🥰
Fdm Kuzeyimmm ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce erkek bebek görmüştüm rüyamda. Sonra da hep erkek gördüm. 30 haftalığız oğlum olacak 👶
FRH65 Kuzeyimmm merhaba canm ilk bebeğimde rüyamda erkek çocuğu gördüm oğlum oldu yine hamileyim yine erkek bebek gördüm ama kızım olacakmış bende ikincisinde tersi çıktı Allah gönlüne göre versin ☺️😍