Hanımlar forumda çok okudum idrar yolu enfeksiyonuna kapılıp antibiyotik ya da fitil ya da ilaç kullananlar çok var . Ya zaten demir ve kan takviyesi ilaçla almak zorundayız bide buna ne gerek var . Ben bekarken de başıma gelmişti araştırdım internetten halis mulis bitkisel kızılcık suyumuz bakteri öldürücü özelliği var . Annelerimizin buzluğunda ya da kaynanalarımızda mutlaka vardır . Ya da komşularınızda varsa isteyen evde kaynatın azcık şeker katın için . Gerçekten birebir iyi geliyo iki güne geçiyo Alllahın izniyle .
Bende 17 haftalık hamileyim . Geçenlerde kasık ağrım oldu . Sabah uyandığımda mesane çok sıkışmış dolmuş tuvalete çıkıp daha sonra kasık ağrısı olarak kaldı bende . İdrarı çok fazla tutmamak gerekiyomuş çünkü içerde bekleyince enfeksiyona sebep oluyo . Bende hiç doktora danışmadan kızılcık suyumu içtim çok şükür iki güne ağrımda geçti elhamdülillah . Çünkü zaten hepimiz taharetimize dikkat ediyoruz . Tuvaletimizi temiz tutuyoruz . Ancak enfeksiyonu vücudumuz üretiyo . İnşallah bundan sonra deneyin kızılcık suyunu he yine geçmezse doktor tedavisi alın derim ben .
Bi hamile tavsiyesi olarak şurda kalsın o zaman 😁🌹🌹🌹🥰🥰🐣🤰🏼🤱🏼🍼🍼🍼💴🤱🏼🤱🏼