Dmlyldz Merhaba, gebeliğimin 10. haftasındayım orta yoğunlukta tek seferlik kırmızı kanama yaşadım. Şuan her gün progestan iğnesi yapılıyor. Başına gelen var mıdır? Çok tedirginim korkuyorum.
Aysinulu Mrh. Dr dediklerini yap we surekli yat. Bende yasiyorum hala 3 kere adet oluyorum gibi 1 ayin icinde kanama oldu. Cok sukur bebelerim iyi. Ikiz bu arada🙏🙏🧿🧿 Korkma sakin ol. Surekli uzan ilaclarini kullan igneni yaptir. Hastanede bile yattim 6 haftadan beri. Simdi 13+3🙏🙏🧚♀️🧚♀️🧿🧿 Allah im korusun bebelerimiz Dmlyldz
Fatma8988 Dmlyldz bendede oldu hem iğne hem progestan kullandım. İğneyi bıraktık progestana devam. Korkma ve dinlen
Dmlyldz elif00000 teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻 İlk gebeliğim bu şuan kesildi ama annelik iç güdüsü işte endişem kesilmedi umarım sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
Dmlyldz Aysinulu hayırlısı olsun inşallah çok sevindim adınıza ikiz bebişler sağlıkla gelirler inşallah 🙏🏻 Şuan kesildi kanama ama bakalım nasıl devam edeceğiz
Dmlyldz Fatma8988 bana haftada bir pruluton iğne ve her gün progestan iğne verdi. Ek olarak günde 3 defa progestan kapsül ağızdan alıyorum. 15 inde kontrolüm var umarım iyi gider her şey 🙏🏻 Allah sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi