Mececinar Kışın hamile olmak mı ? Yazın hamile olmak mı? Yazın sıcaktan bunalırdık belki ama, şimdide hava şartlarından dolayı yürüyüş dahi yapamıyoruz🤨😶 Sizce hangi dönemin hamileliği daha rahat ve daha güzel ? 🤔
Meralll59 Mececinar canım ben kış hamilesiyim yürüyüşünü kapalı alanda yapmaya çalışıyorum.çok sıcakta kalırsam ayakve ellerim hemen şişiyor.üşğmeyevcek şekilde orta sıcaklık iyi geliyor.yaz hamilesi olsaydım sıcaktan ölürdüm sanırım İzmir'de yaşıyorum.
Mrv1234 Mececinar valla iki hamileligim de yazin basladi yazin bitecek kizimda agustosda hamile kalmisim suan 14 haftalik hamileyim eylulde hamile kalmisim adet donemleri olarak hep sonunda olurdum ayin ben bebeklerimin ikiside yazin digdu yazin dogmalarinin bana gore avantaji bir dahaki kisa kendilerini toparliyolar filan yaklasik yine 5 6 aylik oluyolar hani derler ya elden avucdan cikiyo filan diye o yüzden cok sukur kizim hic hastalanmadi allaha hin sukur bence yazin sonlarinda hamile kalmak daha iyi🤣izmirde yasiyorum bu arada 🤣
Mororkide Mececinar ben ılk kızımda aralıkta hamıle kaldım eylulde dogdu cokk rahattı benım ıcın yazın her meyveyı yedım gıdıp kendı elımle agaclardan sebzeyı bahceden elımle topladım yedım organık beslenme acısından cok ıyı sıcak olursa dusa gırdım suan ıkıncı bebegıme hamıleyım ekımde kaldım temmuz dogumumda hemen hemen her mevsımı yasıyorum hamılelıgımde ıkısıde rahat gecıyo ama bence yazın daha ıyı
Mececinar Mrv1234 Evet bebek açısından bakarsak çok iyi gerçekten😅 Yaz bebesi olucak ve dediğiniz gibi kışa büyümüş olucak. 😍
Gulush Mrv1234 aynen bencede bende eylulde kaldim haziranda alicam bebisimi kucagima insallah. Bi daha ki kisa kadar artik toparliycak kendini 😊 Aydinda yasiyorum
Baloglum93 Bi hamileler 9 ay olduğu için yaza da kışa da denk geliyor ama ben en çok yazın rahattım canım sıkılınca atıyordum kendimi sokağa bi saat yürüyüş yapıp geliyordum şimdi markete bile çıkamıyorum
Mececinar Baloglum93 Evet hava şartları yüzünden dedim bende 🤦🏼♀️ Açık ve temiz havada yürüyüş yapamıyoruz. Millet kapalı alanda yürüyoruz diyor ama bence ikisinin arasnda çok fark var..
33Fatma Bn nisanda hamile kaldım haftaya doğum inşallah ama en sevdiğim şey bulantılar tiksinmeler geçtikten sonra balık mevsimi açıldı ve balık çok yiyorum havada soğuyunca yediriyor :)
Mececinar sukranaslier Anne düşüncesii😍❤️ Bende mayıs sonu haziran başı gibi Doğurucam inşallah Allahın izniyle🙏🏻
Kuboos_00 Mececinar ben kış daha güzel hep evdesiniz güzelce büyüyor yazında bol bol dışarıda olup gezip zaman geçirirsiniz bebişinizle 🤗
Mececinar Kuboos_00 O sıkıntı iştee.. Evde olmak, hareketsiz kalmak demektir. Her ne kadar ev işi vs uğraşsanızda yeterli gelmiyor. Her gün Yürüyüş yapmamız şart. Hamileliğim el verse çalışırdım şahsen. Çoğu hamile kadın çalışıyorr, gerçekten maşallah onlara...
Rbidrmz Bence kış ❤ bende kış annesiyim martta doğumum var yaza daha iyi olur hem hastalanmaz diye düşünüyorum yaşadığım ülke şartlarına göre ayarladım açıkçası sende yaşadığın ülke ve şehire göre ayarla bnce canım ama kış annesi olmak daha iyi 💕🤗
Efuchama Mececinar herkes kışa geldi iyisin dese de işimiz daha zor kıyafet yok mont olmuyoer sürekli üşütme korkusuyla geçiyo yazın bi elbise giy çık rahat... nefret ediyorum rahatsın diyenlerden kış daha zor kesinlikle
GamzeSabo Efuchama kesinlikle katılıyorum size. Kıyafet konusu çok dert oluyor şuan bana üstelik bu soğukta yürüyüş yapılmıyor. 2 haftadır hastayım geçmek bilmedi dışarı çıkmaya korkuyor insan. Yaz olsa akşam yürüyüşleri vs yapılır
Emin_e Mececinar benim ilk gebeligim. Ilk aylarim yaza denk geldi, rahat gecirdim istedigim meyveyi sebzeyi yedim... son aylarim da kışa denk geliyor, bu sicak basmalasi yazin olsa ne yapardim hic bilmiyorum simdi bile yaniyor ara ara ayaklarim...
Nurr Mececinar ilk oglum da yaza geldi hamileliğim çok zor geçti bu hamilelipim kış hamileliği daha iyi bence
duygusm Mececinar Benim ilk hamileliğim bu ve asıl kısmı kışa denk geldi. İlk zamanlar yazın temmuz-ağustostu ve o zaman bile çok bunalmıştım. Allah sağlık versin tabi bunun pazarlığı olmaz da, yaz mı kış mı diye sorulursa kışı tercih ederim.
Emin_e Mececinar seker testi yaptirdim sekerim yok, hormonal oldugunu soyledi doktorum... 34.haftadayim