Meltemtuncoz 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum demiştim kızlar size. Gittim sağlık ocağına kalp atışını dinledik çok şükür bi sıkıntı yok 🙏 Yorumlarınız için sağolun 2.doz tetanozuda olduk🤗 Bu arada 55 kilo olmuşum 22.haftada cokmu 50le hamile kaldm 🤔
Oykutoskuzey Meltemtuncoz maşallah hiç kilo almamissin sırrı nedir ben 19 haftalık hamileyim 4 kilo aldım şimdiden
Sermec Meltemtuncoz ben 22 haftada 8 kılo almıştım 46 kılo ile hamıle kaldım su an 28+1 haftalık hamıleyım 58 olmuşum toplamda 12 kılo almışım bu arada canım 22 haftada daha düzenli harketler olmaz ben 2 gun bıle hissetmemiştim o haftalarda 🙂
Meltemtuncoz Oykutoskuzey Yiyorum aslında dikkat etmiyorum ama daha cok bebeğe ağırlıklı yemeğe çalısıyorum. Sabah mutlaka yumurta kaşar peyniri 2 kaşık pekmez hergün akşamları süt içiyorum meyveydi sebzeydi o şekilde. Şimdide beyaz ekmeği bırakmayı düşünüyorum tam buğday ekmeğine gecicem insallah😁
Meltemtuncoz Beybitooo Yapcak bsy yok bebişlere yarasında artık doğumdan sonra vericez bi şekilde insallah😂
Meltemtuncoz Sermec 21. Haftamda o kdr sert vuruyorduki benimki şasırıyordum bu kadr hareketli olmasına sonra birden hareketler kesilince bende korkmustum ama evet normalmiş:)
Sermec Meltemtuncoz cok normal canım 25 Ten sonra düzene giriyor şimdi bile bir gün cok hareketlı bır gün az hareketli 28+1 haftalık hamıleyım ben