Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim.. deli gibi bebek istedik ama hep plan dışı nasip oldu.. bundan 6 ay önce gebe olduğumu eşimin doğum gününde öğrendik çok sevindik en güzel hediye buydu.. fakat 6 haftalıkken hem ikiz olduğunu hemde kromozon bozukluğundan kalbi duruduğunu öğrendik ve kürtaj oldum...gelelim bugüne bebeğimiz yine planladığımızdan önce rahmime kondu.. bu sefer çok heyecanlı ama daha gergin başladı herşey.. ilk düşüğümden sonra korkular içindeydim biliy olursa biliy olursa... rutin kontrollerm devam etti herşey normal.. ikili testim 10000 de 1 düşük ihtimal yani gayet iyi.. yılbaşından günü bi süpriz olurda öğreniriz die cünsiyet öğrenmeye gittik fakat doktorun böbrekte genişleme var demesiyle kabus günler başladı... bizi bir perinataloğa göÜkün dedi ve nişantaşında bir prof a gittik... tanıdığım en şahane doktor murat bey.. böbrek genişleme var ama daha tehtid değil dedi bir hafta sonra büyüme olacakmı bakalım dedi kalpte de bir aıkıntı bar delik dedi tmmm dedik bir haftayı nasıl ettik anlatamam... kontrol günümüz geldi gittiğimizde böbrek genişlemeai çok az kalp kendini doldurmuş dedi sevinçten tam havalara uçarken bu seferde beyin lobunda eksik var dedi herşey ikinci plana kaldı ve şimdi 2 hafta daha beklicez 18 hafta olmayı ve nasıl geçicek bilmiyorm 5 profla incelenicem buda doktorumun bana sunduğu bir şans alanının en iyi doktorlarıyla fakat... bazı bebekler kendini geç tamamlıyor ğzerek geliyor dedi bu lafa tutundum.. kimseyle konuşup dertleşemiyorm sıkıntılar içindeyim allah sıkıntı yaşayan herkese yardım etsin🙏