Arslaan_-_68 Belimde üç adet fıtık var ve fizik doktorum normal doğum yapma diyor var mı aranızda fıtıklı olup normal doğum yapan
Gamze8001 Arslaan_-_68 benimde belimde fıtık var doktorum ilerlediyse normal dogum olmaz dedi çünkü benimki ilerlediği için genel anasteziyle dogum yapıcam Allah izin verirse belden uyustırmada istemiyorum fıtık oldugu için
Betl_ay06 Arslaan_-_68 belinden ameliyatlı bir tanıdığımın normal Doğum yaptığını biliyorum ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir bence canım
Gldane Arslaan_-_68 benim de 3 tane fıtık var doktorum sıkıntı olmaz demişti ama ben kendimde o cesareti bulamadığım için sezeryan olmayı seçmiştim canım sende iyi biliyorsun ki fıtığın tek düşmanı kilo doğumdan sonra dikkat edecem hamileliğim zor geçiyor
Bahar21 Benimde üç tane fitigim var ve 37+2 hamileyim allahin izniyle normal doğum olacak ama belağrısı bacak ağrısı çok yasiyorum
srr Benim bel amelyatim var daha bir yil gecmedi ustunden normal dogum onerilmiyor beyin cerrahlari tarafindan. epidural de olamicam en iyisi genel anestesi.
Arslaan_-_68 Gldane bende kilo yok 53 kilom ama ıkınma ile cikar yerinden fıtık dedi korktum normal istiyorum
Arslaan_-_68 Gldane sırtım için gitmiştim fiziğe dün bebek olduğunu da söyleyince normalde fıtık olmayan biri bile doğum sonrası fıtık olabiliyor ki senin üç tane var riskliler normal doğumla çıkabilirler dedi