Merhaba hanımlar,çok şukür rabbim banada nasip etti yavrumu kucagima almayı. 😍Allah isteyen herkese nasip etsin.🙏🏻Bir sabah sancı ile uyandım 40+3 olduğum için dogum başladığını düşündüm ve hemen hastaneye gittik. Doktor çatı muayenesi yaptı ve açıklık hiç yok nst ye bağladılar sancı çıkmıyor ama ben duramıyorum sancım çok dedim doktora. Evim hastaneye uzak olduğu için doktor yatış verdi tahlil falan derken dogum sancısı değil crp yüksek olduğu için sancilandigimi söyledi doktor benim günüm geçtiği için suni sancı istedim ama dr kabul etmedi. Hafta sonu suni sancı verip herhangi bir sorun olursa tek başına müdahale edemem dedi pazartesiyi bekle dedi. Bana antibiyotik tedavisi uyguladılar ve kanim düşmüş bir ünite kan takviyesi yaptilar. Pazartesi günu dr geldi yarın suni sancı vercegiz dedi hala ateşin çıkiyor ve nabiz yukseliyor dedi. Sali gunu sabah beni dogumhaneye aldılar ve saat 10.20 de suni sanci verdiler aksam 7 oldu ama sanci yok adet sancisi gibi ama beni yine ates basıyor nabız yukseliyo ebeler sürekli nst ye bakıp bebegin uyuyor diyorlar 😕 ben artik korkmaya başladim bebegime bişe olacak diye.😰 beni sezeryane alin diyorum doktora sabaha kadar dogum yaparsin diyo ama ben anlıyorum bişeyler ters gidiyo annem artik dayanamadi . Kızımi sezeryane alin dedi almiyoruz acik bir durum yok dedi dr . O zaman biz özele gidiyoruz dedi . Benim doktorum özel bir hastanedeydi ama maddi durumlardan dolayı dogum için devlete gitmiştim keşke hiç gitmeseydim. Neyse özel hastanedeki kendi doktoruma gittik doktorum nst sonuçlarına baktı ve sana suni sancı vermek çok yanlış olmuş dedi hemen sezeryana aldılar spinal sezeryan 40+6 meleğim çok şükür doğdu💜 kakasını yapmış her yerine bulaşmıştı sabaha kadar yerdi dedi doktorum devlet hastanesinde kalsaydım ne olurdu iyiki kendi doktoruma gittim ve şimdi çok şükür yanımda uyuyor🙏🏻🌸 23 günlük oldu yavrum çok ağlıyor ve uyumuyor ama ben hiç şikayetçi değilim zorlu doğumdan sonra varlığına şükür olsun 🤗 benim hikayem böyle RABBİM hepimizin yavrularımıza uzunnnnn mutlu ömürler nasip etsin inşallah. Hamile olanlara kolay dogum nasip etsin inşallah 🙏🏻🐣🌹💜