Smybgrack Zeyno_ Bende aldım canım oyun halısı ve ana kucağı aldım çok kaliteli gibi görünmüyolar ama çokta kötü değiller
Sibelilhami Zeyno_ aynı oyun halısı bir ay önce bim de 10 TL satılmış tabi ben kampanya bitince duydum ablam almış bana o da ince geçen gün inceledim üzerine tekrar battinye örterim kullanılır bence ne olacak sanki
BayyNill Bundan iki yıl önce oyun matı halı almıştım 4 metrekare çift taraflı inanılmaz kullanışlı ve rahat bir halı eğer öyle bişeyse alıcağınız halı tavsiye ederim
Prenses001 BayyNill ben bimde gördüm 27 tl di pilsanın nasıldır bilmiyorum çok sert geldi bana kağıt gibi dışı yumuşak dokulu değil sizinkinin markasini hatırlıyor musunuz ? A101deki oyun halisi bebekler icin oyun matı degil
BayyNill BayyNill valla 2 yıl önce Bim den 200 tl ye aldım oyun matı birleşik halı gibi çift taraflı mütiş kullanışlı tekrar gelirse muhakkak alın internette 500 tl den aşşağıya satılmıyo
Aleyy00 Zeyno_ evet inceliği kötü maalesef bilemiyorum değiştirirler mi ama sayılı geliyor ya ellerinde kalır diye kabul etmeyebilirler
BayyNill Zeyno_ evet ama iki yıl olmuştur alalı Bim de arada takip ediyorum soruyorum tekrar gelir belki diye henüz gelmedi çok isteyen var
Rabiiaaa Smybgrack bende anakucağını aldım çok sağlıksız ve kullanışsız bir şey . Geri iade edecem. Sizde iade edebilirsiniz bir zarar gelmeden ürüne. Çünkü cidden bebek otursa ona düşer sallanmıyor demirleri çok ince kullanışsız👎
Smybgrack Rabiiaaa Ay canım biz onu kurarken bi yerini yırttık bile yani iade edilmez artık da 10 kg kadar taşıyormuş biz kurduk baya sağlam oldu da yinede kullanmadan bilemiyorum