candanote Maytekin Benmde ayni lumea is gordu baya azaltti koltuk altina kullandm gebelikte ama vicdan azabi cektim🤦♀️
candanote Tubakrblt Cok iyimis suan kacinci ayindasin bende sadece koltuk alti ve genitale devam etmek istiyorum .Arkadasim kadim dogum uzmani o onermiyorum dedi😂
Tubakrblt candanote 8 gün sonra dogumum var insallah 🤲🏽 Daha erken gelcek diyo doktor acilmam varmis o ayri
candanote snil Kesinlikte disardaki lazer daha etkili bende ilk guzellik merkezinde basladim ama bir seans gittim o bile etkili oldu ama evde kendin yapmak daha hos geldi banada .
candanote Kubuuu1 Haklisin benide oladabilir dusuncesi geri cekiyor zaten ama olmasa soyle rahat temiz doguma gitsek fena olmaz ha🤗
Kubuuu1 candanote zaten hormonlardan dolayı lazer ile gidenler yine geri geliyor boşuna atış sayısını harcamış olursunuz bence çünkü ağda bile fayda etmiyo 🙄😂
candanote TwinsmomDA Ahh bide hormonlar 😀 aslinda zarari olmadigina emin olsam yenilenmesini dusunmem bi kac aylik rahatlik der doguma rahat giderim ama iste 🤷♀️
candanote snil Evet ama tek seans gittim bariz fark gordum ama ben rahat edemedim bayanda olsa cekindim baya kastim kendimi🤷♀️
snil candanote Ben hiç alışamadım yalan yok 😂 Ama öyle büyük rahatlık ki insan göze alıyor.. Bebiş hayırlısıyla doğsun hormonlar düzelsin yine gideceğim 🤭
candanote Tubakrblt Az kalmis insallh su gibi gecer saglikla afiyetle evladini alirain kucagina🙏 Heyecan durumun nasil😍
candanote snil Insllh sag salim alalim kucagimiza da hakkaten yine geri doneriz hayatimiza artik napalim🤗
zelis63 candanote bende plips kullanıyordum canm ben çok memnun kaldım şimdi vucuda yapmıyorm ama yüzüme yapıyorm ağda ip boş 2 güne çıkıyor ve yüzüm alerji oluyor tek lazer iyi geliyo
candanote zelis63 Aynen oyle kilo artisiyla karin buyudukce agda hayal oldu bana zaten o yuzden lazere donmek istedim
Japonbaligininannesi Ipl cihazı tüyleri tamamen bitirmez sadece uyutur kızlar 3 5 ay sonra o tuyler cikmaya baslicak haberiniz olsun 😊 bende de var fakat hamileligimden beri kullanmıyorum
candanote Japonbaligininannesi Ama eskisi kadar cok cikmadi bende 8 9 seans kullandim sonra baska sebeplerle biraktim.Zarari olmadigima emin olsan doguma kadar temiz tutsun sonra bidaha yapariz napalim😂