Denzbus Arkadaslar merhaba 5 gunluk bebegim var emziriyorum ama gogus uclarim yara oldu kaniyo. Napmam lazim en hizli cozum olarak yardim edin lütfen ...😢
Mukaddes Denzbus lansinoh göğüs ucu kreminin işe yaradığını söylüyorlar. Birde Doğum yapmadan önce kullanılırsa daha faydalı oluyormuş. Kremin bebeğe hiç zararı Yokmul krem sürdüğünüzde emzirebiliyormuşuz ☺
Mukaddes Denzbus evet Onuda diyorlar. Emerken ağzına tüm kahverengi kuşamını vermek gerekiyormuş. Yoksa damağıyla göğüsün ucunu eziyormuş malesef.. videolar var baya bir YouTube de bakabilirsiniz.
minimik Henüz anne olamadim ama bir kac yerde ayva cekirdegini bir gece suda bekletip jel haline gelince surmek cok iyi geliyor diye yazilar okumustum
mommyofarsel Krem surun ya da zeytinyagi bepanthol da iyi geliyor diye duymustum bir de bebeginizi emzirirken gogus ucunuzun o kahve kismini tamamen agzina alsin o zaman hic catlamaniz olmaz acimaz da emzirirken
aysegul1414 doğru emzrdiginizde çatlama da olmayakcktr.catlama olursada ayva çekirdeği en iyi çözüm her emzirmeden sonra sürün