Tebessum16 Merhaba kızlar benimde burada doğum hikayelerini okuyup acaba bende doğururmuyum diyenlerdenim 7 ocak salı günü gece saat 5 de sancılarla uyandım önce yarim saat bekledim acaba yalacı Sancılar mi diye giderek arttı sancılarım sabah saat 6 da hastaneye gittik eşimle nst ye bağladılar sancılarım ve kasılmalarım vardı hemşireler muayene etti 1 cm açılman var dedi doktor doğum için sancıların yeterli değil dedi suni sancı vermiyorum biraz bekleyelim dedi 8 ocak çarşamba günü nst ye baglandım hiç sancı kasılma çıkmadı biz hastaneye 1 saat uzaklıkta oturduğumuz için doktor eve göndermedi bu sancılarla açıklıkla seni eve gönderemem dedi bu arada açıklık halen 1 cm değişen bisey yok aradan 3 saat sonra doktor geldi alttan fitil verip doğumu başlatıcaz dedi hemşire propess taktı işte o saatden sonra herşey yeni başlıyordu sancılarım giderek artmaya başladı dayanamıyordum sanki biri beni heryerimden bıçaklıyordu hemşire geldi seni dogumhaneye alıcaz orada gozlemlicez dedi doğum haneye gittim her odada sancılanan kadınların bağrıkları korktum ağlamaya başladım tabi bu arada benim sancılarım gittikce artıyordu ebe muayene etti 3 cm acilmam olmuş 30 dk da nst ye bağladılar kızlar inanın ki o sancıyla nst çekilmesi dayanılması çok zor acı herşey çok güzel bebegin kalp atışları 130 benim sancılarım 80 90 derken soluksuz 5 dakika sancı çektim ama nasıl bağırıyorum ben sancı çektikçe bebegin kalp atımları yükseliyor 190 200 oluyor tabi ben o sancıyla hiç birşey gözüm görmüyor eşim geldi benim sancılarım var gittikçe artıyor kendimi sıktıkça bebegin kalp atımları 280 300 oluyormuş eşim bebegin kalp atımları çok yüksek dedi ben hemen ebeye haber ver dedim ebenin gelmesiyle doktorun gelmesi bir oldu herkeste bir par tutuş telaş ben korktum eşime dedim noluyor diye doktor geldi acilen sezeryana alıyoruz bebek iyi değil kalp atışları çok yüksek dedi bebek iyi değil dedi ben ağlamaya başladım bebeğim iyimi bebegim iyimi diye acilen sonda takıldı üstümü giydirdiler sezeryana alındım sezeryanım belden aşağıyı uyuşturdular 10 dk sonra kendime geldim ben korkuyorum diye rahatlatıcı ilaç vermişler baba bebegin aglamasiyla kendime geldim bebeğim ilk doğduğunda ağlamamış çok uğraşmışlar kordonu koltuk altına ve bacaklarına dolanmış o yüzden normal doğum gerceklesmedi bebek strese girdiği için kalp atımları yükselmiş şimdi bebeğim yoğun bakımda daha ne gördüm ne kucağıma aldım nede emzire bildim inanın çok zor benim için yüzünü bile göremedim daha dün eşim gitdi oksijeni çok iyi duruma gelmiş mama içmesi çok iyi durumdaymış bugün taburcu olmayı bekliyoruz inşallah benim doğum hikayemde böyle kızlar biliyorum çok uzun oldu hakkınızı helal edin bize bol bol dua edin sağlıklı doğumlar diliyorum herkese 😊🥰🙏🏻
Gullbrk Tebessum16 hayırlı olsun canım baya stresli geçmiş dogumun nese ki saglıklı bir şekilde dogmuş minik kuş..inş çıkarsınız allah saglıklı uzun ömür versin inş😊
bilgihamile Kac haftalik dgurdunuz? En çok korktuğum şey kordon dolanması Rabbim korumuş Allah'ım inşallah Sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla büyütme nizi nasip eder
Glnhl Yaşıyormuşçasına okudum. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla huzurla mutlulukla büyümesini nasip etsin bebisinin rabbim analı babalı büyütsün sanada geçmiş olsun tatlı anne ☺️