SbnmTlg Kızlar yeni duyduğum ve yorumlarında herkesin öve öve bitiremediği bu Mochi göğüs pompasını alan, kullanan var mı aramızda? Gerçekten bu kadar övdükleri gibi mi acaba 🤨 Eğer öyleyse elektrikli olan pahalı göğüs pompası almaya hiç gerek yok.
Sweetblonde88 SbnmTlg süt geliyorsa diğer gögüs ten akan sütü cekiyor süt gelmiyorsa cekecek işleve sahip değil ilerleyen dönemde işe yarayacak gibi duruyor.
tugbamehmet SbnmTlg valla bende baktım beğendim kaç kez sipariş vermeye çalıştık eşimle ama olmadı daha sonra bakarız diyerek bıraktık
Sweetblonde88 SbnmTlg süt geleceği varsa tabiki emme refleksi gibi çektikçe gelmesini kolaylaştırıyor. Mochi akan sütü toplamak için güzel. İlerleyen dönemlerde işe yarayacağını düşünüyorum
Nesrinimsi Yeni doğum yapmış biri olarak 2 gündür kullanıyorum. Göğüs uçlarımda yara olduğundan kullanmaya başladım ve beni tatmin etti açıkçası. Yaklaşık 1 saate bebeğimi doyurmaya yetecek kadar süt çıkarıyor. Belki sütüm arttıkça süre kısalıp süt miktarı artar diye düşünüyorum.