Busracetin MucizeBirKalp [url=https://hizliresim.com/p5ZW7r][img]https://i.hizliresim.com/p5ZW7r.jpg[/img][/url] Canim bu şekilde oluyor , t cizgisinin cok daha koyu gozukmesi gerekiyor .
Nursimali MucizeBirKalp adetime 6 gun vardi goguslerimin agrisindan suphelenip yapmistim yumurtlama dan 15 gun sonra ogrenmis oldum yani
kitapkurdu MucizeBirKalp geç döllenme olduğu için adetim 2 gün geçmişti bile. O yüzden erkenden öğrendik ☺️ 22+1olduk çok şükür
gunisigim123 Bnde ogrendim iikinci vizgim ovulasyon gundedki gibi kkoyuydu adetime 5 gun varken ogrenmistim
MucizeBirKalp kitapkurdu erkenden ogrenmek cok guzel aslinda. allah kucağına almayi nasip etsin insallah :)
720berra- Bende öğrendim adetime 5 gün kala ikinci çizgi koyuydu ilk çizgi Silikti normalde ilk çizgi hep koyu olur ovülasyon testinde
MucizeBirKalp Kizlar ovulasyon testi regl gecikmeden hamileliği gösterir mi? Yani erken olduğu icin gebelik testinde görünmeyen çizgi ovulasyon testinde cikiyorsa gebelik var mıdır?
MucizeBirKalp Fatma9438 peki gebelik testi yaptın mıı oda gösterdimi ikinci cizgiyide ayni gun yani adet gecikmeden once
Tugcedemiir MucizeBirKalp bende ovulasyon testiyle hamile kaldım canım ve öğrendim 🤗 gebelik testinde birşey çıkmıyordu ama ovulasyonda ikinci çizgi silik çıkıyordu ben hala yumurtlama sanmıştım daha sonra erken gebelik testi aldım bi denedim çıkmadı bikaç gün sonra yine denedim meğer hamileymişim🥰 3 haftalıkken öğrendim
Fatma9438 MucizeBirKalp ewet aynı gün gebelik testi yaptım onda da pozitif çıktı sonra kan verdim onunlada doğruladik şükür şimdi 33 haftalık
MucizeBirKalp Tugcedemiir canim teşekkür ederim içim rahatladi. Ovulasyonda cift cizgi gayet net belliyken 2 gundur gebelik testi negatif. Daha regl olmama 4 gun var. Bugun gidip kan vericem ama icim icimi yiyor
Pnrr06 MucizeBirKalp canım ovulasyon testi köyü olup diğer günler silik olursa hamilelik olabilir demişti bi eczacı bana ama bence doğru değil çünkü ovülasyon testi mecbur çift çizgi çıkacak ki O günü degerlendirebilesin yumurtlama gününü belirle