Elda Kızlar 34. Haftamdayım, sabah 6 da lavabo için uyandım, 6-7 arasında 5 kez kasılmam oldu şiddetli bir ağrı olmuyor ama kasılıyor rahmim toplanıyor taş gibi, 15-20 sn maksimum sonra gevşiyor. Bu kadar sık olması normal mi??
Asrinayaz Elda canm takip et sancılarını eğer 10 dk felan düşerse büyük ihtimal doğuruyorsun nişan veya su geldimi
Mincuruk Elda canım ben 38+6 haftalığım ve bahsettiğin kasılmalar geceden beri aralıksız oluyor nerdeyse. 5dk da bir giriyor ama ağrım yok ve doğuma dair bir şey de gözükmüyor 😔
Suhu2017 Elda korkmayın bende de oluyordu O haftada doktora sordum rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti
Elda Asrinayaz yok nişan veya su tok şuan ama saatte 5 kez kasılma oldu işte ara ara oluyordu ama bu sabah çok sıklaştı😔
Elda Mincuruk benim de öyle baya sık oldu normalde günde 2-3 anca oluyordu bu sabah 2 saatte 10-12 kez oldu😖 senün haftan iyi de bize erken daha
Edaliiii Panik olma kasılmaların süresi uzarsa sıklaşırsa sıkıntı. Ben 26 haftaligim bende de çok oluyor özellikle wcye gitmem gerektiği zamanlarda. Toplanıyor ve uzun süre öyle kalıyorsa, süre tut kasilma arasında hayırlısı olsun hakkında insaAllah 😊