emineserkan2020 Kızlar 7+4 hamileyim sabahları yataktan kalkınca çok bulantım oluyor ve netice de kusuyorum mide boş olunca safra çıkıyor haliyle sizde böyle olan var mı varsa çözüm ne yapıyorsunuz????
Asrinayaz emineserkan2020 cnm ilk hamile kaldığımda böyleydim bnde kuru ekmk yiyordum ama çoğunlukla kusuyordum yapcak bi çözüm bulamamıştım 😔
Zlyhkrt4 emineserkan2020 ben 19 haftaligim hala oluyor haftada 3 kez yaşıyorum hemen hemen . Mide bulantısı da var normalde zatn. Tui çubuk falan yiyin dediler yataktan kalkmadan puzkuvi ilk aylar her gün oluyordu benim yediğim halde oluyor du bazen çözümü yok gibi. Sadece yataktan kalkarken dikkat li kalkın anı kalkış falan yapmayın hemen tuzlu çubuk vs yiyin deneyin . Başka da yolu yok sanrim ilk hftlar çok olur ilerki hafta azalıyor zatn.
Susam54 O safra suyu bende de çıkıyordu ceviz fındık badem atın yataktan kalkmadan aç kalınca uzun süre mide tiksindiriyo çok
Duygu_demircicek86 Bnde oyleydim 3kilo vermistim yemek yemiyordum sadece ayvaayla besleniyodum o iyi geliyordu istersen ayva dene bana iyi geliodu