Bahar24 minikavakado benimde mide o kadar hassas olduki suan bile kötü kizlar beni oldürüyo oğlumda o kadar kötü olmadım ama buyla ilk gebeliğim kabustu zaten hic sevmem hamilelik dönemini
Mucizemmm2 Filiz_Gulsah7 benimde doktor biri göstermiyor dedi diğeri kız gibi ama hazırlık yapmayın dedi Cuma günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek 🤲💞❤️💓
Bahar24 Mucizemmm2 maşallah ikizler😍🧿bencede acele etme kesin öğrenmeden ben öğrendim yinede erken diyorum şuan
Bahar24 Zehra_yucel34 gec görünür cnm kiloluysan bende cok zayif deyilm 4 cü ayda olani sertlesti büyüdü biraz
sweethome1000 13+5 te 2 doktordan da kız oldugunu öğrendk=) ailelerimze parti yaptık biz biliyoduk :D hep tedirgindm acaba değişir mi diye sonra 18de tekrar gittik ve evet kız dedi doktorumz =)
Bahar24 sweethome1000 maşallah cnm sağlıkla al kucagina insallah benimde kızım olack öyle dedi doktor 13 haftada baska bir doktor erkeye benziyo dedi 17 de diyeri kız dedi yuzde 80 ama cok hareketli dedi bidahakine yine bakarız bu hafta tekrar gidecem bakalim ama bence kız rüyamda gördüm🥳
Bahar24 sweethome1000 amin insallah cnm tek duam tek isteyim bu hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alabilmek🙏🏼🤲💙
Bahar24 Gulush gözün aydın cnm seninde prensesin geliyo rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin insallah bazen inat ediyorlar ne kadar ugrassada göstermiyorlar ama bizden kaçamazlar😁
Bahar24 Cansum24 masallah cnm Kız anneleri çoğalıyor bi an önce zaman gecsin istiyorum kuzumu kucağıma almak minik ayaklarini doya doya öpüp koklamak son zamanlar gecmk bilmiyor sanki isim düşündünüz mü cnm
Bahar24 yaseminligunler masallah cnm sağlıkla gelsin insallah benimde masalım olcak allah izin verirse😇
RabiaOkan Teyzeleri biz de 22 hafta 3. günümüzdeyiz. Kız bebeğim olacak Allah nasip ederse. haftamızda öğrendik cinsiyetimizi. Maşallah baya hareketli bir bebeğim var. Dışarıya çıktı çıkacak diyorum babamıza. Geceleri bile uyanıyorum artık tekmelerine. Hamileliğimin ilk 4,5 ayı çok kötü geçti kusma vb ama artık çok iyiyiz hepsi geçti gitti. 3 kg aldık, göbeğimiz büyüyor ve mutluyuz. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah.
Bahar24 RabiaOkan masallah cnm bende 17 haftada öğrendim malesef benimde ilk 4 ayim cok kötü gecti suan iyiyim çok şükür ama agiz tadi bozukluğu hala var istahsizimda bunun dışında iyiyim cok şükür o kötü günlere göre şükrediyorum şuan sağlıkla dogsunlarla herşeye razıyız😍😊