utnuspirinc öncelikle diledigin gibi olur insallah cnm hic bir allahin kuluna kulak asma kim ne derse desin duyma kimseyi cnm zaten dogum zamani gelince sorun cikti diyelim onlar direk sezeryane aliyo ne bilim herseye ragmen açılman olmazsa bebek kanala giremezse kiloluysa veya ters gelmisse hersey olabilir ama genel olarak bu sorunlar çıkmazsa rahatlıkla doğurursun sanci çeker misin bilemem yapiya gore deyisir sıfır sancıyla hastaneye gidip doğuranlar var ben mesela diyer tarafi gördümde geldim sancidan biri normal geldi diyeri gelmeyince suni ile ikisini kiyaslarsam ilkinde kendi cektigim sanci daha hafifti zamn gectikce artti ama suni ilaci aldiktan yarim saat sora ebemi gördüm en fazla 3 saat durabildim evde ikisinde yasadim umarim bu kendi gelir oğlumda gec döllenme olmuştu çünkü bekle bekle gelmedi mecbur ilac aldim kimseye kulak asma diyorum çünkü ben yurt dışında yasiyorum iki cocugumuda burda tek basima doğurdum baktim büyüttum kendi bildigimi yaptim gebelik suresince kimseye bisey sormadim sadece tum kalbimle normal dogurmak istiyordum akisina biraktim yasayarak gördüm cok şükür rabbime sorunsuz bir sekilde çocuklarımı kucağıma aldim dilerim sende bebeğini çok rahat bir sekilde kucağına alırsın ha birde yapamazsin doguramazsin diyolar ya sana bunu herkez söylüyor bunun can tatliligiyla alakasi yok bu bize rabbimin bahşettiği en güzel mucizelerden biri ben iyne yaptirirken bile tırsarım cogu zaman ama soz konusu annelikse allahına kadar bağıra çağıra aglaya sizlaya yasadim ve başardım 1 günde hepsi gecti bitti ve 24 yasindayim ilk anne oldugumda 19 yaşındaydım tek basima baska bir ülkede dil bilmeden allah vardi sadece ona inanip ona güvendim sadece🙏🏼🥰🤗❤