Nurcannnur Merhaba arkadaslar bugun doktora gittim bel agrisi cok oldugu icin ve ozel bolgeme baski var surekli. Doktor bakti 1 ile 1bucuk cm acikligim var sizlerde nasil..
nagolinda Nurcannnur aynı haftadayız. Bebeğim ters duruyor. 15 ocak için sezeryan günü aldım. Umudum pek yok ama İnşallah döner o zamana kadar
Feridje Nurcannnur canim bende 36 hafdaliqim ozel bolgene cox baski oluyo saci gibi bicak saplaniyo sanki bilmiyorum dogum sacisimi
Feridje Nurcannnur bende 32 hafdamda 2 cantim aciq idi iyne dermanlar kulandim 1 hafda hastanede yatdim kapandi bende rahim agzi qisa
nagolinda Nurcannnur söyledim de bebek boyu uzun büyük bir bebek riske girmek istemiyor dedi. Daha önce 3 kere dış gebelik yaşadım. Doktor temkinli davranıyor
Nurcannnur Feridje cocuk iyice yerlesiyordur dogum kanalina canim artik dogum yaklastigi icin cok olur bende'de oluyor
Meltemkskn Nurcannnur canım 39 içindeyiz ama tık yok sıcak suya oturmuş postları okuyorum nasıl açılma olur diye
_Mom1 Geçti mi peki şimdi nasılsınız aynı şikayetler bende de var bir de üşüme geldi hastaneye gitsem mi parol içip dinlensem mi bilemedim.. Doktor ne dedi? @Nurcannnur
Nurcannnur _Mom1 dun doktor bana bakti bugunde az kahve rengi leke geldi az sancim var ama bekliyorum sıklasinca giderim
Bsr-shn123 Nurcannnur bızde 39+1 deyız hic bır gelışme yok yarın kontrole gıdecem bakalım ne durumdayız
ozgeackgz-1 Nurcannnur 37 haftalık hamileyim kasıklarımda baskı çok vardı ağrıyla gittim 1 cm açıklık var dedi ama birşey yapmadı aynı devam
Nurcannnur ozgeackgz-1 4cm'e kadar normalde birsey yapmiyorlar arrik cocuk iyice yerlesiyor doguma hazir ama aciklik olupta hemen dogum edemiyenler var bazen 10 gun oyle dolasirlar