Tubakrblt Kizlar bi dakk bakarmisiniz bugün cati muaynem vardi ve doktorum rahim agzinda acilman var bebegin kadasida baya asagiya bastirio 2-3 gün dogurursun dedi böyle olupda gerckten 2-3 güne doguran varmi yoksa yalanmi? Bekleticekmi bizi oglusum?
Seda_123 Tubakrblt Bende 38 oldum bugün 2 gün önce doktorum da bana aynı şeyi söyledi 1 cm açılma var hala bekliyorum sancılarda var nst de hemde yüksek
hunilimom Tubakrblt hayırlısı olsun sağ saglim alırsın kucağına inşallah canım şimdiden inşallah gelir sende biraz destek ol oğluna yürüyüş yapabilirsin merdiven inip çıkabilirsin bu tarz şeyler hergün ılık duş seni ve kaslarını rahatlaticaktir bide kafana çok takarsan gelmez strese sokarsın bebeği de kendinide ❤
Gkhneminesn Tubakrblt canim.ben 3 cm acilmayla 1 hafta gecirdim ondan sonra dogdu benimde surekli yalanci sancilarim vardi ama herkeste ayni olmuyor
Tubakrblt Seda_123 baska termin bile vermeme gerek yok dedi doktor sen ztn 1-2 güne gelirsn kendiliginden dedi
Tubakrblt hunilimom canim 1 haftadir ev tasioruz ztn hic yerimde durmuyorumki cumartsi günü anahtar teslimi olcak ogüne kadar hersey bitmedi gerek yani yerimde durma sansim ztn yok.. bide 3. katttan 3. kata tasinioruz asansörde yok inip cikiorm hep baklm insallah hayirlisi olur