eliferdem SelviBalc Canım bn bir kere gittim.Münire Funda Cevher..Çok hoş ve tatlı bir bayandı..Bütün sorulrımada cevap verdi..İstersen bir de onu dene canım..Ve devlete devam edecksen canım GATAyıda çok öneririm..Refaktçi klbiliyor.Doktorlar da çok iyi..
Aysun06 Zamanlagelen sinan rahmi karadeniz e gitmeyi bende çok istemiştim ama artık tup bebeğe geçtiği için normal gebelere bakmıyor
MerveYiittekin Ciara93 bende ilk doğumumu orda yaptım çok pişmanım önünden geçerken bile korkuyorum 😕
BurcuEsiklii Ben de etlige gidiyorum doktorum osman nuri erginay tanıdığımız oldugu için bizimle özel bire bir ilgileniyo gayet memnunum dogum da orda olcak inşallah. Normalde de cok iyi ve ilgili bir doktor gitmek isteyene kesinlikle tavsiye ederim
Haydigelll Bende doktordan memnunum ama çok araştırdım şimdi çok korkuyorum galiba etlik de doğum yapmayacağım. Özel araştırmaya basladim uygun fiyatları olan
Ciara93 Haydigelll dr rıdvan egeyide tavsiye ederim fiyatları uygun ve güzel bi hastane sanırım ben orayı tercih edeceğim
Haydigelll BraArasAliUcaelik bende keçiören de ikamet ediyorum canım bende bi bakayım mantıklı fiyatta çok uygunmus
zynppp Ciara93 Cnm Bende Şentepe de oturuyorum medicale gidiyorum paketim var hamileliğimin başından beri .. muayene tahliller Doğum herşey içinde
BraArasAliUcaelik Haydigelll ever mantıklı yani herkezin durumu farklı tabi maddi gücün yettıgınce özel hastane var ama ben yınede 200 300 muayne parası verenlere akıl erdıremıyorum aldığı sadece bi ultrason çıktısı başka bi özelliği yok