Melteeeem Hanımlar 3 gün önce sezeryan doğum yaptım sütüm geldi aöa göğüslerim bir şiş bir şiş acıyor emzirmeyi geç dokununca hopluyorum bunun bir çözümü varmıdır taş gibi göğüslerim
Sweetblonde88 Melteeeem ılık duş sıcaga yakıb. Masaj yapmanız lazım. Ve gögüsleri tam boşaltmak hem sizi rahatlatacak hemde süt üretimini artıracaktır. Bir gögüs pompası edinmenizi tavsiye ederim.
Gulmartin Melteeeem internette emzirmek için göğüs masajı videoları var onları izleyebilirsiniz. Eğer sütünüz çoksa mutlaka sağmak gerekiyormuş. Çok geçmiş olsun 🙌🏻
karolin göğüs pompanız varsa sütünüzü iyici boşaltım göğüsünüzden elektrikli pompalar daha çekiş gücü oluyo mastit olma ihtimaliniz olur sıcak suyun altında masaj yap bide canım
Melteeeem Ya birde bana sezeryanın 3ü günü korse taktılar ama ağrılarım daha da arttı ben bu korse den anlamadım birsey cıkarayımmı
Guguk Melteeeem en erken bir hafta sonra takılıyor diye biliyorum korse. Şu an bence çok erken. Göğüslerinizi pompayla boşaltın mümkünse elektrikli pompa.. sık boşaltmak ve emzirmek rahatlatır ılık duş ve masajla beraber . Yoksa ağrı geçmez Mastit falan olur allah korusun