Hll34 rumeysakara12 ben ocean mumy kullanıyorum canım doktorum 7 haftalık Ken başlattı doğuma kadar devam dedi geçen hafta da ferrum fort demir kan ilacı verdi
AATozarr rumeysakara12 Bana doktorum doğuma kadar dedi ama gereksiz kilo alımı oldu bende bıraktım sadece Demir hapı kullanıyorum
Sweetblonde88 rumeysakara12 folik asit hariç genelde doguma kadar kullanılıyor. Bütün vitaminler. Hatta demir ilacına dogumdan sonra da devam edeceğiz bir süre. Recete ye yazıyorlar dogum sonrası.
rumeysakara12 bende kan demir kullanıyorum doğum sonrasına kadar geçen ayda imon verdi 1 ya kullandım bitti acaba tekrar kullanacak miyim yoksa 1 aylık mi kullanılıyor
Hll34 rumeysakara12 canım bana doktorum doğuma kadar devam dedi sende bir doktoruna, danış tekrar hatta doğumdan sonra kullanan annelerde varmış besinlerden yeterli vitamin falan alamayanlar kullanıyorlarmış
AATozarr rumeysakara12 Evet İmom folic asiti bıraktıktan sonra 3 ay kullandım epey oldu bırakalı kaçıncı haftadasın?
rumeysakara12 zekâ gelişimi için önemli bir ilaç ya 1 ay kullandım şimdi kullanmasan bebek için her hangi bir sıkıntı olur mu