Ecmelbeyza MucizeBirKalp ben zehirlenmiştim acillik olunca tahlilimi görememiştik akşam geldik eve sabahına bakayım bi değerlerime dedim hatta hcg bile yapmışlardı 😅2 mi neydi. Hemen çıkmıştı
Ecmelbeyza MucizeBirKalp bu ENabız uygulaması yani filmlerinizi tahlillerinizi her şeyi görüyorsunuz doktoru değerlendirme bile var 😈kadın doğuncuya 1 vermiştim 😂
Ecmelbeyza DiplomaliEvHanimi ay heyecan yaptım şimdi durduk yere 😅🙏🏻İnşallah çıkar bi adam sahile vuran Deniz yıldızlarını geri denize fırlatıyormuş ya çokmuş ama olsun 1i bile kurtuldu diyormuş kendi kendine. Sen de kurtulan Deniz yıldızı olursun inşallah
beatrice00 DiplomaliEvHanimi aile hekimliginde 14 :30 15:00 gibi cikiyor sonuclar aslinda elinizde sonuc barkodu varsa kontrol edin bi isterseniz
MucizeBirKalp Ecmelbeyza evet bende ordan kontrol ediyorum tahlillerimi. Ama sonuc cikar cikmaz oraya düşmüyor maalesef
DiplomaliEvHanimi Kizlar saglik ocagi spnuc yerinde 1sira vardi simdi 2.sira bisey gelmis oda gecen seniki tahlil sonucum ama 2sinede tikliyom acilmiyo https://i.hizliresim.com/lQaj3Q.jpg
vuslatim34 DiplomaliEvHanimi hadi hayırlı sonuçlar inşallah canım.Burdan görüyordum hep seni inşallah hamilesindir.
Ebaki DiplomaliEvHanimi işte cnm bnm o kaldı aklımda 🤣🤣indirmiyo mu onu kuzum inşallah hayırlı haberlerle glirsin