Deryaaa27 Kızlar 6 haftalık hamileyim napsam olmuyor ilaçlarımı bile içemiyorum geri cıkıyor su bile geri cıkıyor artık başımın dönmesinden sersem gibi geziyorum cok kötüyüm herşeyden tiksiniyorum midem cok kötü bi durumda napabilirim 😭😖😖
Zemine11 Deryaaa27 hastaneye yatış yapıp serum tedavisi uygulanıyorRanbim yardımcın olsun çok zor bu kusma ama geçiyor az sabır
Zemine11 Deryaaa27 benim folik asit tetikliyordu o hap ı Bıraktım sen kaç haftalıksın bebeğin kalp atışı neden duyulmadı
Damlaustglu Deryaaa27 Bende aynı senin gibiydim Allah yardımcın olsun çok zor doktor zafer verdi en azından kusmuyorum artık bulantı var ama hafif yemekte yiyebiliyorum doktoruna danış bence
Deryaaa27 Zemine11 sizin oldumu kaçıncı haftada gecti ben daha kalp atışını bşle duymadım yani bu kadar bulantı neden bilmiyorum kötüyüm
Deryaaa27 Melike00 prılam içiyorum da gerci içmemle kusmaya gitmem bir oluyor 😖 folik asiti bike içemiyorum 3 gündür az önce içtim zaten kusa kusa bi hal oldum
Zemine11 Deryaaa27 benim de aşırı bulantım oldu hep kustum afedersin bulantım da aşırıydı acilde serum yiyerek durdum zofer adında hap kullandım evet çok iyi geldi ama dr yasakladı prilam dr kullandırdı o da iyi geldi ben 7haftalıkken başladı 16 haftalığım hap ı içmesem hala çıkarıyorum
Melike00 Deryaaa27 Allah yardımcımız olsun benimde öyleydi çok şükür geçiyor bende ara ara oluyor bende kullandım prilam gece aç karnına al daha etkili oluyor
Sabahat18 Merhabalar metpamid kullanan var mı peki aranızda ben prilam kullanıyorum ama hiç bı etkisi olmuyor 😭
Zemine11 Sabahat18 metpamid ben kullandım denemesinin hap kalmadı bende yan etki yaptı kalp çarpıntısı yerinde duramam a fln be kusmama da hiç etki etmedi en etkili zofer diye biliyorum dr konuş danış çok kötüysen onu veriyo
Deryaaa27 Zemine11 şuan 6 haftalık. En son 5 haftalık Ken gittik pazartesi gidcez işte kalp atışını dinlemeye
Zemine11 Deryaaa27 küçükmüş canım gittiğinde telaş etme bu gittiğinde duyarsın inşallah bulantım ve kusmanıda muhakkak söyle eğer çok kötüysen bekleme hemen git
Deryaaa27 Zemine11 inşallah duyarız bikere de düşüğüm olduğu için biraz tedirginim ama onda böyle kusma bulantım olmamıştı
Naime4049 Canım bende 13 haftalıgım hala kusuyorum prilam içmediğim gün ölü gibiyim doktoruna düzelmedigini söyle ilacı degiştirir belki
Sldmrt Deryaaa27 ben sana bişey diyim mi maalesef kusacağın varsa kusuyorsun bulanacağı varsa bulanıyor miğde. Hiçde bişey işe yaramıyor. Umutsuz konuşuyorum biliyorum ama kendimden yola çıkıyorum. Krekermiş leblebiymiş bi gün iyi gelirse ikinci gün onlar da bulandırıyor. 14 haftalık oldum ben daha yeni azaldı bulantım. :/
duygusm Sldmrt Kesinlikle... kraker mraker, zerre faydası olmamıştı bana. Su içsem çıkarıyordum, nerede kalmış başka şeyler yiyip bastırmak?
duygusm Deryaaa27 Belki bir süre hastanede tedavi edebilir doktorunuz. Kendinizi idare edebilir duruma gelince de eve çıkar ilaçla devam edersiniz. Çok geçmiş olsun 🌸
Sldmrt duygusm valla ben de bulansa da mecbur yiyip yiyip kustum. Yemeyince daha çok bulanıyor öyle bir tezat :) en azından şimdi biraz biraz bişeyler yiyebiliyorum azaldı çok şükür🙏🏼