Pnarrr Merhaba hanımlar 18+6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak eşimle erva ismini düşünüyoruz yanına yakışan ikinci bir isim koymak istiyorum ama pek bulamadık yardımcı olursanız seviniriz😊 🧚🏻♀️
Pnarrr MeryemEnes1 yumuşaklık hafiflik letafet dolgunluk ve güzel görümlülük anlamına geliyor canım susuzlara su veren güzel anlamını taşıyor ayrıca peygamber efendimizin halasının ismi 😊😍😇
Mutlu2005- MeryemEnes1 güzel cesur yiğit kadın peygamber efendimizin halası hz osmanında annesinin ismi erva hatun benim kızımın isimide erva tanem 5 buçuk yaşındayız 🤲🥰
Mutlu2005- Pnarrr meva ismide çok güzel kardeş anlamıda güzel ☺️erkek bebek bekliyorum inş adı Ertuğrul olacak iki kızım var çok şükür ebrar balım ve erva tanem Buda kız olsaydı meva koyacaktım 🥰
Mutlu2005- Pnarrr merhaba bende esilse koyacaktım ama kuranda gündüz ve geceyi anlatıyor bildiğim kadarıyla hafız bir arkadaş bana dediki abla bu çocuk hayatında gel gitleri yaşayacak koyma çocuk isminin anlamı taşir dedi bende koymadım allah razı olsun ondan uyardı iyikide koymamişim